Πήγα με κοστούμι να αθωωθώ και κατέληξα στη φυλακή, λέει ο Β.Παπαγεωργόπουλος


 

Δε σταματούν οι «εφευρέσεις» απατεώνων. Μετά τις καλόγριες – μαϊμού για τις οποίες γράφαμε πρόσφατα, χθες καταστηματάρχης της Καλαμάτας μάς ενημέρωσε για ένα ζευγάρι, πιθανότατα ξένοι, που με αριστοτεχνικό τρόπο αποσπά χρήματα.

 

Όπως μας περιέγραψε και φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας , το ζευγάρι αγοράζει πράγματα μικρής αξίας, 4-5 ευρώ. Στη συνέχεια δίνουν στην υπάλληλο ένα 50ευρω. Πριν αυτή το ακουμπήσει, της αποσπούν την προσοχή με ένα κομπλιμέντο ή κάτι άλλο. Τότε, με αριστοτεχνικό τρόπο παίρνουν πίσω το χαρτονόμισμα, δηλώνοντας στην υπάλληλο πως της το έδωσαν και ζητώντας τα ρέστα, τα οποία και παίρνουν.

 

Μπορεί η αξία των χρημάτων να μην είναι πολύ μεγάλη, αλλά με 3-4 επαναλήψεις την ημέρα είναι φοβερό «μεροκάματο».

 

 

Γι’ αυτό, ας έχουν το νου τους όλοι οι καταστηματάρχες και οι εργαζόμενοι, για να μην ανακαλύπτουν στο τέλος της βάρδιας ότι το «ταμείο είναι μείον».

 

 


ΥΓ- Στο βίντεο θα δείτε πώς ο απατεώνας με ταχυδακτυλουργικό  τρόπο εξαπατά τη γυναίκα στο ταμείο (1:04) … Το θράσος δεν έχει όρια, καθώς το ίδιο κόλπο με το ίδιο πορτοφόλι(!) προσπαθεί να κάνει μια γυναίκα (2:50) , η οποία τον περίμενε στο αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τη δεύτερη φορά η υπάλληλος ήταν υποψιασμένη.

http://youtu.be/2pXGmLqLUdM