Βεντέτα άνοιξε μεταξύ «Χρυσής Αυγής» και τσιγγάνων στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Βεντέτα άνοιξε μεταξύ «Χρυσής Αυγής» και τσιγγάνων στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Ένταση στο  νοσοκομείο Καλαμάτας μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αθίγγανων, όταν οι πρώτοι με επικεφαλής τον βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση πραγματοποίησαν «αυτοψία» και έλεγχο για τις αποκλειστικές νοσοκόμες. 

Νωρίτερα 3 άγνωστοι είχαν χτυπήσει  νεαρό 22χρονο αθίγγανο στο κέντρο της Μεσσσήνης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και γι αυτό στο σημείο βρίσκονταν και αρκετοί τσιγγάνοι. 

Όταν συναντήθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας φώναξε “Έξω οι γύφτοι από τη Μεσσηνία” και τρομαγμένοι οι τσιγγάνοι αποχώρησαν από την είσοδο του νοσοκομείου όπου βρίσκονταν από πιο νωρίς λόγω του συμβάντος στη Μεσσήνη.

Στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στο χώρο του Νοσοκομείου και έξω άρχισαν να μαζεύονται τσιγγάνοι. Στο σήμειο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις .

Κατά την έξοδο των μελών της Χρυσής Αυγής ο Δημήτρης Κουκούτσης κατευθύνθηκε στο μέρος των οργισμένων τσιγγάνων και άνοιξε διάλογο μαζί τους τονίζοντας του οτι γι αυτούς είναι ανεπιθύμητοι στο νομό Μεσσηνίας και ολοκλήρωσε με την απειλή ότι πολύ σύντομα θα τα ξαναπούνε και αποχώρησε !!! 

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν να εκτραχυνθεί η κατάσταση ενώ οργισμένοι αποχώρησαν και οι τσιγγάνοι από το σημείο φωνάζοντας ότι τώρα αρχίζει ο πόλεμος!!!