Πρόστιμα ύψους 130.500 ευρώ σε Καλαμάτα και Τρίπολη για ανασφάλιστους εργαζόμενους


Με τους αγώνες του κλειστού στίβου και του ανωμάλου δρόμου, ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδο της σεζόν. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, οι Έλληνες αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το κορυφαίο γεγονός ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο έγινε στο Γκέτεμποργκ. Οι φίλοι του στίβου έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν μέσα από τη σελίδα της ομοσπονδίας (www.segas.gr), τον κορυφαίο άνδρα αλλά και την κορυφαία γυναίκα, για τους τρεις πρώτους μήνες του χρόνου, με τον Μεσσήνιο πρωταθλητή του άλματος εις μήκος Λούη Τσάτουμα, να συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα με τους δέκα κορυφαίους άνδρες.
Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ): Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκετέμποργκ ήταν ένας ακόμη μεγάλος σταθμός της πλούσιας καριέρας του. Ο Τσάτουμας πήρε μέρος σε έναν ακόμη τελικό, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση στο μήκος. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ «προσγειώθηκε» στα 8,00 μ. και βρέθηκε για μια ακόμη φορά ανάμεσα στους κορυφαίους άλτες της Ευρώπης. Στον προκριματικό, ο αθλητής είχε καλύτερο άλμα στα 8,01 μέτρα.
Μαζί τους στη σχετική λίστα έχουν συμπεριληφθεί ακόμη οι: Κώστας Φιλιππίδης (Πανελλήνιος ΓΣ), Αντώνης Μάστορας (ΓΣ Ηρακλής), Κώστας Δουβαλίδης (ΣΚΑ Δράμας), Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής), Γιώργος Τσάκωνας (ΓΑΣ Σκάλας),  Μάρκος Γκούρλιας (ανώμαλος δρόμος), Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΓΣ Πεύκης), Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Δημήτρης Βλάχας (ΕΚΑ Δωδώνης).