Συνελήφθη στην Πυλία 46χρονος με αθηναϊκό ένταλμα για ναρκωτικά


Ο ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ (ΑΧΑΪΑΣ) ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ
 
Η σημερινή προπόνηση θα είναι εκτός απροόπτου η τελευταία για τους ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γυθείου, μιας και ο Δημήτρης Τσάκωνας θα αφήσει την αυριανή ημέρα κενή, δίνοντας στους παίκτες του την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να χαλαρώσουν λίγες  ώρες πριν το κρίσιμο ματς της πρεμιέρας. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωταθλητή Λακωνίας, Ολυμπιακό Γυθείου, και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα του Μεσσηνιακού… «Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό έρχεται σ’ ένα κομβικό χρονικά σημείο, με την έναρξη των αγώνων των μπαράζ ανόδου.  Πρέπει να πω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι θα κάνουν ό,τι πρέπει για να δώσουν στο Σύλλογο αυτό που του αξίζει, φέρνοντάς τον και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Σίγουρα η πρεμιέρα είναι δύσκολη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, όμως τα παιδιά μου έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα πως είναι έτοιμα και αποφασισμένα για τη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος», επισήμανε ο κ. Τσάκωνας, που δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιάννη Καλογερόπουλο και τον νεαρό Σταύρο Γαβρά, που χειρουργήθηκε πριν από λίγο καιρό στο γόνατο και θα επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Σφυρίζει ο Μακρυπόδης
Εν τω μεταξύ έγιναν χθες γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις κυριακάτικες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στον 13ο όμιλο, στον οποίο μετέχει ο Μεσσηνιακός και οι ομάδες του Ολυμπιακού Γυθείου (Λακωνία), Φαλαισίας (Αρκαδία) και Τροιζηνιακού (Αργολίδα).
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της πρεμιέρας…
Δημοτικό Στάδιο Γαλατά – 5.00 μ.μ.
Τροιζηνιακός – ΑΟ Φαλαισίας: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής), Γκούσαρη (Φωκίδας)
Στάδιο Μεσσηνιακού – 5.00 μ.μ.
Μεσσηνιακός – Ολυμπιακός Γυθείου: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Σιδέρης (Αχαΐας), Τσιρίνης (Αχαΐας).
 
Επιβεβλημένη η παρουσία  των Mεσσήνιων φιλάθλων
Πέρα από προτιμήσεις και επιλογές, η παρουσία των Μεσσήνιων και Καλαματιανών φιλάθλων στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Μεσσηνιακού, κρίνεται επιβεβλημένη. Είναι άλλωστε προς όφελος του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου η άνοδος των πρασίνων στη νέα Γ΄ Εθνική κατηγορία και οφείλουν όλοι από την πλευρά τους να στηρίξουν την προσπάθεια των πρασίνων.
Ν. Μπ.