Γιατί οπλοφορεί ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης;


Ανακοίνωση που στρέφεται κατά πάντων για το φεστιβάλ στην Καλαμάτα εξέδωσε η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία.

Αναλυτικά:

Εις ότι αφορά την συζήτηση που προκαλούν την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας οι παρατάξεις των νοσταλγών των σφαγέων των λαών Στάλιν («Λαϊκή Συσπείρωση» – ΚΚΕ) και Τσαουσέσκου («Δίκτυο» – ΣΥΡΙΖΑ)  και αναφέρουν ότι «ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Μαν. Αγγελάκα, να πάρει πίσω την υπογραφή του με την οποία ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για να γίνει στο άλσος του Λιμενικού το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής» από παράγοντες της ΝΔ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

 
1ον) Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα, με 18 βουλευτές στη βουλή, εκπροσωπεί επισήμως το 7% του ελληνικού λαού (το οποίο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις έχει ήδη διπλασιαστεί) και δικαιούται ότι δικαιούνται και τα υπόλοιπα κόμματα. Εκτός κι αν μας κυβερνά μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του δήθεν… «συνταγματικού τόξου», που απαγορεύει την ελευθερία των συγκεντρώσεων και φιμώνει την ελευθερία του λόγου, για όσους πραγματικά φοβάται!
2ον) Η επίκληση λόγων «ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης», «αποφυγής εκδηλώσεων που θα προκαλέσουν ένταση» κ.τ.λ. είναι προσχηματική και αστεία και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε!) κι από μας για ανάλογες εκδηλώσεις άλλων κομμάτων, όπως π.χ. για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο, αλλά και για οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση γίνει στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι.
3ον) Το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια εναντίον μας από την ψοφοδεξιά ΝΔ (της φτώχειας, της ανεργίας και των χαρατσιών) μέχρι τους πολιτικούς απογόνους των σφαγέων του Μελιγαλά, δείχνει ότι:
α) πάμε πολύ καλά και μας τρέμουν  β) η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και γ) οι αμερικανοκομμουνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι διάφορες ακροαριστερές ουρές τους, είναι στην ουσία μαντρόσκυλα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και πατσαβούρες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.
4ον) Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα βρεθούν καταστηματάρχες να «βάλουν πλάτη» στα βρώμικα σχέδια των καθεστωτικών. Πάντως, αν βρεθούν, να γνωρίζουν πως θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζάκια τους και από τις αρχές να ελέγξουν τυχόν αυθαιρεσίες τους. Και ο νοών νοείτο…
5ον) Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές που κατά τα φαινόμενα θα γίνουν στις 25 Μαΐου 2014, με πλήρη ψηφοδέλτια και με στόχο τη ΝΙΚΗ. Και στην πόλη της Καλαμάτας βεβαίως-βεβαίως, όπου «θα κλάψουνε μανούλες»…

6ον) Όσοι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, να γνωρίζουν πολύ καλά πως θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!