Ο Αλευράς επικροτεί τις δηλώσεις Δένδια για την «Μπιρμπίτα»


Ικανοποιητικά εξελίσσονται οι εργασίες που αφορούν στο έργο ενεργειακής εξοικονόμησης, προϋπολογισμού 780.000 ευρώ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο ξεκίνησε μόλις στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.
Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί σχεδόν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες (σε σύνολο 250), ενώ παράλληλα τοποθετείται όλος ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο λεβητοστάσιο του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με τον ανάδοχο, σε 10 ημέρες θα έχει τελειώσει το 80% του έργου, ενώ μέχρι 15 Ιουλίου πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του.
Με αφορμή την πορεία των εργασιών ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, ως Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, γιατί αυτό που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε πριν από 2,5 χρόνια βλέπουμε σήμερα να μετατρέπεται σε πραγματικότητα. Ένα μεγάλο και πρωτοποριακό έργο πανελλαδικής εμβέλειας στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης και μείωσης των δαπανών φέρει τη σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Καιρό τώρα έχουμε δηλώσει ότι οι κόποι αυτής της ωραίας, δημιουργικής και συλλογικής προσπάθειας δικαιώνονται καθημερινά προς όφελος της υγείας των πολιτών της Μεσσηνίας. Αυτή την πορεία έχουμε χρέος και ευθύνη να τη συνεχίσουμε και να την πάμε ακόμα παραπέρα. Αυτό και θα πράξουμε.
Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, που έχουν τη γνώση και τη δύναμη για την υλοποίηση τέτοιων έργων».