Χρήστος Ποντίκης


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
 
Στην εταιρεία Αγροβίμ Α.Ε. το βραβείο εξαγωγών
 
Ο «Γαστρονόμος» βράβευσε παραγωγούς που καινοτομούν και δημιουργούν με σεβασμό στην παράδοση
 

 
Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Δευτέρα για τη μεσσηνιακή εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου «Αγροβίμ Α.Ε.». Κι αυτό, γιατί βραβεύτηκε σε εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα από το περιοδικό «Γαστρονόμος» της εφημερίδας «Καθημερινή».
Η κυρία Τζένη Γυφτέα, εκπρόσωπος της εταιρείας, παρέλαβε από το δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη το βραβείο εξαγωγών, δείγμα της πετυχημένης προσπάθειας που γίνεται εδώ και χρόνια από τους ανθρώπους της «Αγροβίμ Α.Ε.». 
Στη δήλωσή του ο διευθυντής των περιοδικών εκδόσεων της «Καθημερινής», Σωκράτης Τσιχλιάς, τόνισε ότι ο μεστός λόγος ήταν ένα από τα νήματα που ένωσαν τους διακριθέντες της φετινής διοργάνωσης, που μετρά ήδη έξι χρόνια ζωής, επενδύοντας και αναδεικνύοντας, «ήδη από την εποχή που το lifestyle ήταν ακόμα στις δόξες του», την έξοχη πρώτη ύλη.
Προσήλωση στην πρώτη ύλη, στην ποιότητα, αδιαπραγμάτευτος σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, τα υλικά των ελληνικών success stories. «Δεν υπερτιμολογούν, δε διαφημίζονται επιθετικά, ανταγωνίζονται μεγαθήρια και βγαίνουν κερδισμένοι» όπως είπε η κ. Καλλιόπη Πατέρα, υπεύθυνη συντάκτις του «Γαστρονόμου» για τα Βραβεία.
Για ανθρώπους που στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις «μας δείχνουν το δρόμο της άξιας Ελλάδας» έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας το βραβείο Εξαγωγών.