Συνεχίζονται τα ρεσιτάλ του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης

Συνεχίζονται τα ρεσιτάλ του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης

Συνεχίζει τις πολύ αξιόλογες εκδηλώσεις του το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα διεξαχθεί ρεσιτάλ τραγουδιού με την Ελένη-Λυδία Σταμέλλου και τον Μάριο Καζά στο πιάνο. Ένα μουσικό όνειρο καλοκαιρινής νύκτας με τραγούδια των Nino Rota, Kurt Weill, Astor Piazzolla, Edith Piaf και Μάνου Χατζιδάκι.
Η επόμενη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουλίου, μια βραδιά τραγουδιού για φωνή και πιάνο. Ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, ο Κραουνάκης και ο Πλέσσας ανταμώνουν με την Ella Fitzgerald, τον Michel Legrand, τον Jacques Brel, τον Elton John, τους Abba, τη Mercedes Sosa… Η Μαντώ Παναγιωτάκη θα είναι στο τραγούδι και ο Όθωνας Παναγιωτάκης στο πιάνο.
Τέλος, την Τετάρτη 31 του μήνα έχει προγραμματιστεί η συναυλία μουσικής δωματίου «Θησαυροί μουσικής δωματίου». Έργα για βιολί, βιολοντσέλο και πιάνο των Claude Debussy και Ludwig V. Beethoven. Ερμηνεύουν οι υπότροφοι του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Α. Σ. Ωνάσης»: Δανάη Παπαματθαίου – μάτσκε, βιολί, Μιχάλης Χόιπελ- βιολοντσέλο, Κωσταντίνος Δεστούνης- πιάνο.