Η ατυχία κτύπησε και πάλι την πόρτα της Καλαμάτας


Σήμερα το μεσημέρι ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας για το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά το ρεπό το οποίο προηγήθηκε λόγω των αγώνων Κυπέλλου, στο πλαίσιο της οποίας η Μαύρη Θύελλα θα υποδεχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο. Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε ξεκούραση γι’ αυτούς που θεωρούνται βασικοί, αλλά και τη συμμετοχή στο τουρνουά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά παρουσίας στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της ομάδας. Η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα από τον Τέλο Άγρα και ως εκ τούτου δεν θα λάβει μέρος στη σημερινή δεύτερη μέρα του τουρνουά, στρέφοντας για τα καλά το βλέμμα της στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.
Δυστυχώς, η ατυχία κτύπησε και πάλι την πόρτα της Μαύρης Θύελλας – θυμίζουμε ότι ο Παύλοβιτς έχει εξ αρχής τεθεί εκτός δράσης, ενώ ακολούθησαν τραυματισμοί όπως ήταν των Αντώνη Κωνσταντόπουλου, Αντώνη Καλογερόπουλου, Κάνιστρα και Τριανταφυλλάκη – με τον Βαγγέλη Μπελεβέτη να γίνεται αποδέκτης της ατυχίας, καθώς υπέστη υποτροπή στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος είχε αρχίσει να ξεπερνά τον τραυματισμό, που τον είχε κρατήσει εκτός το προηγούμενο διάστημα, όμως στάθηκε άτυχος και πάλι και όλα δείχνουν ότι για τις επόμενες εβδομάδες δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίλτου Γκόφα. Παρ’ όλα αυτά, η Καλαμάτα έχει βάθος πάγκου, αυτό είναι ένα από τα δυνατά της φετινά χαρτιά, και είναι βέβαιο ότι θα καλυφθεί η απώλεια του συγκεκριμένου  ποδοσφαιριστή.
Η ανάγκη διεύρυνσης του νικηφόρου σερί και αναρρίχησης στα πιο ψηλά μονοπάτια του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, βάζει στην άκρη όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει  και επικεντρώνει τους παίκτες στην προσπάθεια κατάκτησης νέου τριπόντου. Η προσπάθεια αυτή ξεκινά λοιπόν από σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές – αναμένεται και η επιστροφή των Οντβόνγκ, Τσιρίλο από την Ιταλία – για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής.
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου