Καλαμάτα ’80: Κάλεσμα στους φιλάθλους για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με την Παλλήνη

Καλαμάτα ’80: Κάλεσμα στους φιλάθλους  για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με την Παλλήνη

Ύστερα από την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και την τέταρτη συνολικά σε 5 αγωνιστικές, η ομάδα του Α.Ο. Καλαμάτα 80 υποδέχεται αύριο στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την ομάδα της Παλλήνης για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελεί μια από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα διεκδικώντας την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Το καλαματιανό σωματείο μετά την επιστροφή του από το κουραστικό ταξίδι για την Μαλεσίνα, το οποίο αποτέλεσε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε 4 ημέρες, ολοκληρώνει σήμερα  την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση, από την οποία αναμένεται να απουσιάσει ο Νίκος Γιατράκος λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και η οποία τον ανάγκασε να  μην ταξιδέψει στη Μαλεσίνα.
Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος και η προσπάθεια επίτευξης συμπεριλαμβάνει την ώθηση από τον κόσμο, από τον οποίο ζητούν οι άνθρωποι της Καλαμάτα 80, να αγκαλιάσει την ομάδα και να τη βοηθήσει στο πολύ δύσκολο αυριανό της έργο. Μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη διοίκηση του τμήματος βόλεϊ και έχει χαρακτήρα καλέσματος στο φίλαθλο κόσμο,  αναφέρονται τα εξής…
«Η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη στην υψηλότερη κατηγορία, στην οποία εκπροσωπείται ομαδικό άθλημα, και μέχρι σήμερα έχει μια εξαιρετική παρουσία αν και αποτελεί νεοφώτιστη για την συγκεκριμένη κατηγορία.
Στόχοι της ομάδας για το συγκεκριμένο αγώνα είναι η πραγματοποίηση μιας καλής εμφάνισης, η οποία θα ικανοποιήσει όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο και θα την ενισχύσουν, η αποκόμιση εμπειριών παίζοντας με μια ομάδα υψηλότατου επιπέδου και παράλληλα να πάρει το καλύτερο για αυτή δυνατό αποτέλεσμα από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο αγώνας του Σαββάτου αναμένεται να είναι συναρπαστικός και με μεγάλη ένταση και πολλές συγκινήσεις. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η βοήθεια των φιλάθλων θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την τελική έκβασή του. Οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες τους και βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί η νίκη.
Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας για την εφετινή περίοδο τα οποία μπορούν να προμηθευτούν το Σάββατο στο γήπεδο και να ενισχύσουν και αυτοί από την πλευρά τους την προσπάθεια που πραγματοποιείται από την ομάδα.
Σας περιμένουμε δίπλα μας ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ».
 
Σφυρίζουν οι Γκόλφης, Σαραβελάκης
Τον αυριανό αγώνα με την Παλλήνη ορίστηκαν να διευθύνουν δύο πολύπειροι διαιτητές οι κ.κ. Γκόλφης και Σαραβελάκης. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών…
Πρωτάθλημα: Α2 Εθνική Κατ.Ανδρών 2ος Όμιλος          
ΗΜ/ΝΙΑ          ΓΗΠΕΔΟ         ΩΡΑ    Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η    ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάβ.23/11/2013           Καρδίτσας       19.00  ΣΠΑ Καρδίτσας          –           ΑΣΠ Ερμής     Κουτσής-Σακελλάρης
Σάβ.23/11/2013           Μαλεσίνας      19.00  ΑΣ Αίας Μαλεσίνας    –           ΑΚ Ζωγράφου            Φραγκάκης-Χλωρός
Σάβ.23/11/2013           Ηγουμενίτσας 18.00  ΑΣΠ Ερμής Ηγ/τσας   –           ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών            Σπυρόπουλος-Λεβέντης
Σάβ.23/11/2013           Παραλίας         18.30  AO Καλαμάτα 80        –           ΑΟ Παλλήνη   Γκόλφης-Σαραβελάκης
Σάβ.23/11/2013           Ολυμπιάδας    19.00  ΑΕΠ Ολυμπιάς           –           ΑΓΣ Ιωαννίνων           Μπακλέσης-Πετούσης