Λιγοστές, προσεκτικές και «έτοιμες» προσθήκες στη «Μαύρη Θύελλα»


Το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, είναι λογικό να κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν την Καλαμάτα είτε να ψάχνεται για ποδοσφαιριστές, είτε ακόμη να σκέπτεται τη λύση της συνεργασίας με κάποιους εξ αυτών που ανήκουν στο ρόστερ της. Η αλήθεια είναι ότι η Μαύρη Θύελλα διαθέτει ίσως το πιο γεμάτο ρόστερ του ομίλου και δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει σε πολυάριθμες κινήσεις ενίσχυσης. Προτεραιότητα της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι να διατηρηθούν οι ισορροπίες και οι προσθήκες που θα προκύψουν θα είναι ελάχιστες, προσεκτικές και «έτοιμες» να μπουν άμεσα στα βαθιά και να κολυμπήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζητούμενο αποτελεί η ενίσχυση της ομάδας στον άξονα, πιθανότατα με έναν κεντρικό αμυντικό, έναν  επιτελικό μέσο και ίσως έναν τρίτο παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως και σε πολλές θέσεις. Ο κ. Γκόφας ήδη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται, έχοντας άψογη συνεργασία με τον Γιώργο Ράλλη, με τον οποίο έχει καθημερινή επαφή.
Aπό την άλλη πλευρά θεωρείται βέβαιο ότι θ’ αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πείσει μέχρι τώρα για την αξία τους και προφανώς η έλλειψη χρόνου συμμετοχής είναι ένα στοιχείο το οποίο φανερώνει τη συγκεκριμένη λίστα.