Με Καλαντζή και πάλι η «Μαύρη Θύελλα» καθάρισε εύκολα 3-0 την Αμαλιάδα (φωτογραφίες)


Ακόμα μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει την κορυφή πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Καλαμάτα , στον «ακατάλληλο» για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Παραλίας , ο οποίος είχε μετατραπεί σε λίμνη από την συνεχή βροχή στην πόλη της Καλαμάτας.

Η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα ,με τον μεγάλο της Πρωταγωνιστή Χρήστο Καλαντζή να σκοράρει δυο φορές στο 26ο και 30ο λεπτό της συνάντηση αντίστοιχα.
 
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Οντσβοντγκ πέτυχε το τελικό 3-0 με πλασέ αφού «εκμεταλεύτηκε» τον κακό αγωνιστικό χώρο και την μπάλα που κόλλησε στο τερέν.
 
Το παιχνίδι διεξήχθη στο μεγαλύτερο του μέρος κάτω από καταρρακτώδη βροχή και σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο , ενώ το παρακολούθησαν περίπου 300 πιστοί οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας»
 
Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με τους : Ριγανά, Τσόπελα, Καλογερόπουλο, Καντούτση, Σκαρλάτο, Κωνσταντόπουλο, Καραχάλιο, Ζαχαρόπουλο, Ονσόνγκ, Πόυτσι Καλαντζή.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας


Σε λίμνη έχει μετατραπεί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου που στις 3 είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Στο άλλο παιχνίδι Γ΄ Εθνικής ο Μεσσηνιακός κατάφερε να κερδίσει την Κόρινθο με 2-1
Μπορεί το γήπεδο να είναι σε τραγική κατάσταση αλλά η Καλαμάτα έχει καταφέρει να βρει 2 φορές δίχτυα με σκόρερ και στα δύο το Χρήστο Καλαντζή.


Να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει κτίσει τις τελευταίες αγωνιστικές και που ως συνέπεια έχει τη σταδιακή αναρρίχηση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα επιδιώξει η Μαύρη Θύελλα στο σημερινό εντός έδρας της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει να έχει φαινομενικά εύκολο έργο, ωστόσο όπως φάνηκε και στον αγώνα του Κυπέλλου, που ήταν βεβαίως στην έδρα του συλλόγου της Ηλείας, ο Αστέρας είναι μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια του, διεκδικώντας μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και βεβαίως ο Μίλτος Γκόφας φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει το ματς και ο αντίπαλος.
Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι το παραμικρό ενδεχόμενο χαλάρωσης μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ήταν αρκετά σαφής στις αναφορές τους, και τις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας πριν από δύο 24ωρα… «Όπως είπα χαρακτηριστικά στα παιδιά, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι αντίπαλοί μας δεν θα μας βρουν αδιάφορους, δεν θα υποτιμήσουμε το Πανόπουλο, αλλά θα τα δώσουμε όλα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, δηλαδή τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγιώτης τεχνικός, που θα προβεί σε κάποιες λιγοστές αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω της απώλειας των Τσιμικλή και Μπελεβέτη από το χώρο της μεσαίας γραμμής.  Με βάση και τη χθεσινή προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο στάδιο και που ολοκλήρωσε την προετοιμασία, η Καλαμάτα θα στηριχθεί στον συνήθη κορμό, με την 11άδα να αποτελείται από τους Ριγανά, Καντούτση, Τσόπελα, Ι. Καλογερόπουλο, Κωνσταντόπουλο (αμυντική τετράδα), Ζαχαρόπουλο, Σκαρλάτο, Καραχάλιο, Καλαντζή, Πούτσι και Οντβόνγκ, στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Πρέπει να πούμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ακόμη και ο Γεωργακόπουλος, όπως επίσης και ο Τσιρίλο.
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν συνολικά 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους 11 που διεκδικούν με πολλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς επίσης και τους Κολοβούρη, Γεωργακόπουλο, Τσιρίλο, Σοφό, Κουντάνη, Ρήγα, Κάνιστρα, Αθανασόπουλο  και Βασιλόπουλο. 

Του Νίκου Μπαλόπουλου