Σούπερ Καλαμάτα ’80 πήρε με 3-1 το ντέρμπι με την Παλλήνη στο κατάμεστο κλειστό!


Εξαιρετικό θέαμα πρόσφεραν αργά χθες το απόγευμα στο Κλειστό της παραλίας η Καλαμάτα ’80 και η Παλλήνη, στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Α2 βόλεϊ ανδρών, με τους 700 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς και στήριξαν την τοπική μας ομάδα να φεύγουν το βράδυ απόλυτα ευχαριστημένοι, έχοντας πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 3-1 σετ. Την καλή αρχή έκανε στην υποδοχή ο πρώην διεθνής λίμπερο Χρήστος Δημητρακόπουλος με όλες τις γραμμές να λειτουργούν όμως σαν …καλοκουρδισμένη μηχανή. Μοναδικό αρνητικό διάστημα αποτέλεσε το 3ο σετ, στο οποίο οι Αθηναίοι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί και εκμεταλλευόμενοι ίσως και κάποια αρνητική σιγουριά που άρχισαν να νιώθουν μετά το 2-0 οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη, είχαν ως αποτέλεσμα να το κερδίσει η Παλλήνη με σκορ …παραφωνία 16-25. Τα υπόλοιπα ήταν υπέρ της Καλαμάτας ’80 με 26-24, 25-19 και φινάλε με 25-21.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Αντώνης Κάτσος): Μανιατέας, Μπουσούνης, Μπλάουελ, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Μάνα (αρχική 6άδα), Δημητρακόπουλος λ., αγωνίστηκαν ακόμη οι Αποστολόπουλος, Εξαρχέας, Γιατράκος, ενώ στον πάγκο κάθισε ο Σπάλλας.

-Η Καλαμάτα ’80 θα πάει την Τετάρτη στην Αμαλιάδα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος και θα επανέλθει στις υποχρεώσεις της στην Α2 το άλλο Σάββατο στο Μίλωνα.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας