Στη Μαλεσίνα σήμερα για το 3ποντο η Καλαμάτα ‘80

Στη Μαλεσίνα σήμερα για το 3ποντο η Καλαμάτα ‘80

Με στόχο τη νίκη αναχωρεί σήμερα για τη Μαλεσίνα Φθιώτιδας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ’80, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 7 μ.μ. τον τοπικό Αίαντα, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας της Α2. Οι «Λύκοι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και με καλή εμφάνιση μπορούν να επιστρέψουν με το 3ποντο, δεδομένου ότι η Μαλεσίνα δείχνει να είναι από τις αδύναμες ομάδες του 2ου Ομίλου, με μόλις 1 βαθμό σε 4 αγώνες.
 
Σάββατο εντός με Παλλήνη
 

Το προσεχές Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., η Καλαμάτα ’80 θα συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Παλλήνη, με την οποία μοιράζεται τη 2η θέση του 2ου Ομίλου, με 9 βαθμούς. Α’ διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γκόλφης, με βοηθό τον Κώστα Σαραβελάκη.
 
Στις 27 Νοεμβρίου στην Αμαλιάδα για το κύπελλο

 
Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση της 1ης και 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.
Η Β’ Φάση θα διεξαχθεί από 26/11/2013 έως 16/1/2014 με τη συμμετοχή των 19 ομάδων που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση και των 16 ομάδων της Α2 που δήλωσαν συμμετοχή, ανάμεσα στις οποίες και οι άνδρες της Καλαμάτας ‘80. Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση των ομάδων και προς αποφυγή μεγάλων μετακινήσεων, οι αγώνες της Β’ Φάσης θα διεξαχθούν ως εξής:
Η 1η αγωνιστική ορίστηκε για την άλλη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια το μεσσηνιακό συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τον ΑΣ Κόροιβο στην Αμαλιάδα, με το νικητή να προκρίνεται απευθείας στην 3η αγωνιστική.