Την Παλλήνη υποδέχεται στις 6.30 μ.μ. η Καλαμάτα ’80 στο ντέρμπι κορυφής της Α’2

Την Παλλήνη υποδέχεται στις 6.30 μ.μ. η Καλαμάτα ’80 στο ντέρμπι κορυφής της Α’2

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΑΚΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ
 
Ντέρμπι κορυφής αποτελεί για τον 2ο Όμιλο της Α2 βόλεϊ των ανδρών η σημερινή αναμέτρηση της Καλαμάτας ’80 με την Παλλήνη που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας -το ματς θα σφυρίξουν οι Γκόλφης-Σαραβελάκης με τη βοήθεια της Όλγας Βλαχούλη στη γραμματεία.
Οι άνθρωποι της τοπικής μας ομάδας έχουν κάνει προσπάθεια να …γεμίσουν το γήπεδο και σίγουρα το θέαμα και οι συγκινήσεις που αναμένεται να προσφέρει η απογευματινή αναμέτρηση δίνουν επαρκές κίνητρο για να βρεθεί κανείς στις κερκίδες του Κλειστού, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες των παικτών του ΑΟΚ ’80.
Ευχή όλων είναι να συνοδευθεί ο αγώνας με νίκη για το τοπικό μας συγκρότημα που προπονεί ο Παναγιώτης Ντάκουρης. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, τον οποίο δείχνουν να βρίσκουν σιγά σιγά, έχοντας στο ενεργητικό τους το τελευταίο διάστημα τρεις επιτυχίες, κόντρα στην ομάδα του Ζωγράφου, στην Πάτρα επί του Ερμή και την περασμένη Τετάρτη στην Μαλεσίνα, στο πλαίσιο εξ αναβολής αγώνα.
Η Παλλήνη είναι όμως ομάδα που βρίσκεται ένα ή και περισσότερα «σκαλιά» από τις παραπάνω, μετρώντας κι αυτή τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα.
Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του ΑΟΚ θα πρέπει να έχουν σταθερά καλή απόδοση και να αποφύγουν τα λάθη ώστε να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Η καλαματιανή ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Σπύρο Αποστολόπουλο και Νίκο Γιατράκο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.