«Έριξαν τα τείχη» οι φίλοι των Κυπελλούχων κατά την επιστροφή της αποστολής (φωτογραφίες)

«Έριξαν τα τείχη» οι φίλοι των Κυπελλούχων κατά την επιστροφή της αποστολής (φωτογραφίες)

Ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, όπου και υποδέχθηκαν πολυάριθμοι φίλοι του ΑΟΚ την αποστολή των Κυπελλούχων Μεσσηνίας. Πολύς ήταν ο κόσμος που περίμενε τους μεγάλους νικητές, που έφεραν για πρώτη φορά το Κύπελλο στην τριφυλιακή πόλη, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα παρά το ακατάλληλο της ώρας.
Το πούλμαν επέστρεψε στην Κυπαρισσία μετά τις 11 και μόλις αυτό έγινε εμφανές από τους φιλάθλους, ακολούθησαν ξέφρενες καταστάσεις με τραγούδια, κόρνες, εμβατήρια, βεγγαλικά και συνθήματα, δίνοντας το έναυσμα γι’ ακόμη μεγαλύτερο γλέντι. Ήταν η χαρά της κατάκτησης της παρθενικής κούπας, αλλά και η προσμονή για την επίτευξη του μεγαλύτερου και βασικού στόχου, αυτή του πρωταθλήματος, που έκανε φιλάθλους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ να γλεντήσουν σαν μικρά παιδιά. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει και το φαγοπότι, με επίκεντρο το «Mojo», εκεί όπου δόθηκε η συνέχεια και «απλώθηκαν» κόποι και κούραση.  
 
Συγχαρητήρια Κόλλια στην Κυπαρισσία
Μαζί με τους Κυπελλούχους και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο οποίος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς το Κύπελλο κατέληξε στην «περιοχή του». Μάλιστα χθες έκανε και δηλώσεις, αναφερόμενος στο θέμα της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον ΑΟ Κυπαρισσίας… «Σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας από τον ΑΟ Κυπαρισσίας, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την επιστροφή του τροπαίου στην Τριφυλία και να συγχαρώ τις ομάδες που συμβάλανε σ’ αυτό.
Να συγχαρώ ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους παράγοντες του ΑΟΚ για τη μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και τους φιλάθλους της πόλης για τη συμβολή τους».