«Ακτινογράφησε» Μεσσηνιακό ο Γκόφας

«Ακτινογράφησε» Μεσσηνιακό ο Γκόφας

Στο δημοτικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας, ενώ είχε προηγηθεί προβολή βίντεο με παιχνίδια του Μεσσηνιακού προκειμένου ο προπονητής Μίλτος Γκόφας να «ακτινογραφήσει» και να επισημάνει προς τους παίκτες του αδυναμίες και πλεονεκτήματα του αντιπάλου εν όψει του μεγάλου αυριανού τοπικού ντέρμπι, στο οποίο οι «μεγαλόνευκοι» χρειάζονται μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες ανόδου που κέρδισαν με το μεγαλειώδες 2πλό την περασμένη εβδομάδα στην Άρτα.
Από την κυριακάτικη «μάχη» θ’ απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καραχάλιος και Τσιμικλής, καθώς και ο Λιόλιος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του.
Μετά το καθιερωμένο σημερινό χαλάρωμα θα ανακοινωθεί η αποστολή, ενώ επικρατέστεροι να ξεκινήσουν στην 11άδα αύριο κόντρα στον Μεσσηνιακό, με βάση τα όσα αποκάλυψε στις τελευταίες προπονήσεις ο κ. Γκόφας είναι οι Κολοβούρης, Καλογερόπουλος, Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Μαρτίνος, Καλαντζής, Πούτσης, Σκόνδρας και Οντβόνγκ, με τον Ηλιόπουλο να διεκδικεί επίσης θέσης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.
Δηλώσεις Γκόφα, Κολοβούρη

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης, έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι με το Μεσσηνιακό.
Μίλτος Γκόφας: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όπως και όλα του πρωταθλήματος. Δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να αγωνιστούμε για τη νίκη».

Ανδρέας Κολοβούρης: «Ο αγώνας με το Μεσσηνιακό είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, εκτός από τα παίξουμε για τη νίκη. Η ομάδα προετοιμάστηκε καλά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τους 3 βαθμούς για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για άνοδο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει από την πλευρά του να φτάσουμε στη νίκη».

Τα εισιτήρια

Από την Πέμπτη το μεσημέρι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με το Μεσσηνιακό. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να τα προμηθεύονται από την καφετέρια Avenue Φαρών 154 δίπλα από το “Joy”, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Ακόμη εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το κυλικείο) σήμερα από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Αύριο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Την Κυριακή από τις 10 το πρωί στα γραφεία της ομάδας, αλλά και τα εκδοτήρια του γηπέδου.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Μέσα ο Ταχματζίδης, οριστικά χάνει το ντέρμπι ο Τσουκάλης

Ανεβαίνει και στο Μεσσηνιακό η αδρεναλίνη όσο πλησιάζει το ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με την Καλαμάτα, που θα κρίνει το γόητρο, αλλά και σημαντικό βαθμολογικό κέρδος για τις δύο ομάδες, αλλά κύρια για τη Μαύρη Θύελλα, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία ν΄αγωνιστούν με λιγότερο άγχος.
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει, όπως συνηθίζεται, σήμερα το πρωί, αν και ουσιαστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τις προσδοκίες να επιβεβαιώνονται για τον Ταχματζίδη, ο οποίος πήρε κανονικά μέρος, αλλά τον Τσουκάλη να τίθεται οριστικά εκτός πλάνων. Το ίδιο ισχύει για τον 2ο τερματοφύλακα Κώστα Ζησιμάτο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ κανονικά θ’ αγωνιστεί ο Κυριακόπουλος, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα εξασφαλίσει την άλλη εβδομάδα αναβολή στράτευσης.