Από την Καλαμάτα ξεκίνησε η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Μοριά» για να επιλέξει αντιπεριφερειάρχη


Συνάντηση/συνέλευση είχαν χθες βράδυ μέλη και φίλοι της παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Μοριά», προκειμένου να αποφασίσουν για το ποιος θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο νομό μας.
Εκδηλώσεις, δε, σαν τη χθεσινή αναμένεται να γίνουν και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.
Χθες βράδυ, πέραν της επιλογής αντιπεριφερειάρχη, έγινε συζήτηση για το εγχείρημα, με στόχο μια αριστερή αντικαπιταλιστική Πελοπόννησο.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την παράταξη, οπότε και θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και οι θέσεις του συνδυασμού και τα ονόματα των υποψηφίων.
Επιπλέον, ο Παναγιώτης Κάτσαρης τόνισε ότι αμέσως μετά θα αρχίσουν παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία, παρεμβάσεις που γίνονται και τώρα, αλλά θα συζητηθούν τα κατά τόπους προβλήματα.
Κλείνοντας παρατήρησε: «Εμείς πάντα δουλεύαμε αμεσοδημοκρατικά, γι’ αυτό υπάρχει και η συμβολή του κόσμου, των τοπικών επιτροπών που θέλουν να συμμετάσχουν, αλλά και κόσμου της Αριστεράς, ανεξάρτητων ή αυτών που έχουν αποκοπεί από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και άλλες δυνάμεις, που εκτιμούν αυτόν τον τρόπο διαδικασίας και επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας».