«Αυτός ο κόσμος ο μικρός…», μια μαγική παράσταση για παιδιά στο Elite City Resort

«Αυτός ο κόσμος ο μικρός…», μια μαγική παράσταση για παιδιά στο Elite City Resort

Την αγάπη του για τα παιδιά αποδεικνύει έμπρακτα το ξενοδοχείο Elite City Resort μέσα από ένα μοναδικό ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό διήμερο, φιλοξενώντας για πρώτη φορά στην Καλαμάτα τον κουκλοθίασο «Τεχνόπολις».
Θέλοντας να προσφέρει στους μικρούς φίλους, γονείς και δασκάλους δημιουργική διασκέδαση, παρουσιάζει το μαγικό πολυθέαμα που έχουν παρακολουθήσει 15.000 παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για ένα οικολογικό παραμύθι που με αφορμή τρεις γνωστές βιβλικές ιστορίες επιχειρεί έναν παραλληλισμό με το σήμερα:
-Η δημιουργία του κόσμου-και η καταστροφή που συντελείται στις μέρες μας
-Οι πρωτόπλαστοι με την απόκτηση της γνώσης- και η λανθασμένη χρήση της σήμερα.
-Η κιβωτός του Νώε-και η δεύτερη ευκαιρία που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος για να διορθώσει λάθη του παρελθόντος.
Για την παρουσίαση του έργου ο θίασος χρησιμοποιεί συνδυασμό των εξής τεχνικών: Μαύρο Θέατρο (black light theatre), μαριονέτες διαφορετικών τεχνικών και μεγεθών, τρισδιάστατο Θέατρο Σκιών και βιντεοπροβολή.
Ειδικότερα, θα δοθούν δύο παραστάσεις, αύριο Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα και την Κυριακή, 30 του μήνα, στις 11.00 το πρωί.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 40 λεπτά, ενώ θα ακολουθήσει παιχνίδι εμψύχωσης και εργαστήριο κατασκευής, όπου κάθε παιδί θα κατασκευάσει τη δική του κούκλα με ανακυκλώσιμα υλικά.
Η παράσταση έχει εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας (αρ. πρωτ. 12/4579/Γ7 – 9/10/2009) και απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.
Τo κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ/ άτομο. Πληροφορίες στο τηλ. 27210 22434.