Βαριά ήττα για το Δ.Σ. Καλαμάτας, 4-1 από το Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» χθες στο «Π. Γεωργανάς»

Βαριά ήττα για το Δ.Σ. Καλαμάτας, 4-1 από το Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» χθες στο «Π. Γεωργανάς»

Βαριά ήττα με 4-1 από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας «Δημοσθένης» γνώρισε χθες η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας σε ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς» και ήταν για την 4η αγωνιστική του 6ου Ομίλου του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.
Για την ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας ήταν η παρθενική ήττα (έπειτα από τις νίκες με Δικηγόρους Πειραιά και Δ.Σ. Λαμίας), χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το μοναδικό γκολ της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας σημείωσε ο Βασίλης Φωτεινάκης (25΄ με σουτ), ενώ για την ομάδα του Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» σκόραραν οι Γιώργος Πουλιάκας (28΄ μ’ εύστοχο κτύπημα πέναλτι), Γιώργος Λουκόπουλος (37΄ με σουτ), Παναγιώτης Παππίδας (55΄ με ωραίο πλασέ) και Αναστάσιος Κωσταντόπουλος (με πλασέ).
Δοκάρι για την ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας είχε ο Παναγιώτης Πολίμος (89΄ σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ).
Καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάταςέχασαν οι Βασίλης Φωτεινάκης (30΄, 48΄ και 62΄), ενώ για την ομάδα του Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» οι Παναγιώτηε Παππίδας (40΄), Πέτρος Ζέρβας (57΄), Γιώργος Λουκόπουλος (70΄ και 73΄).
Τον αγώνα «σφύριξε» ο Βασίλης Σακκάς που είχε βοηθούς τις Ανδριανή Τσέλο και Αγγελική Παυλοπούλου.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Αθανασσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ορφανός, Σουρίλας, Δρακόπουλος, Αλεξόπουλος, Φωτεινάκης, Τσιγάρος, Πολίμος, Καρμοιράντζος, Νικολακέας (αρχική ενδεκάδα), Γιαννακόπουλος, Κοντούλης, Χούλιαρης, Πετρόπουλος.
Στον πάγκο ήταν οι Μιχαλάκης, Μάρκου, Καράμπελας.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ»: Αλ. Αλεξανδρόπουλος, Γρ. Γιαννακόπουλος, Ζέρβας, Κάππος, Κωστνατόπουλος, Πουλιάκας, Κοντογεωργίου, Παππίδας, Ν. Αλεξανδρόπουλος, Μυστακόπουλος, Λουκόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Βάλβης, Μπαλαφούτης, Παυλάκος, Καραμπούλης, Γραμμένος, Παπαδόπουλος.
* Γιατρός αγώνα ήταν ο Νίκος Μπάκας.