Βαρύ το κλίμα στη Μαύρη Θύελλα για το θάνατο του πατέρα του Αλέξανδρου Καραχάλιου

Βαρύ το κλίμα στη Μαύρη Θύελλα  για το θάνατο του πατέρα του Αλέξανδρου Καραχάλιου

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση στην Αμαλιάδα

 Στην τελική ευθεία κινείται πλέον η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας, που έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της Αμαλιάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα /Πανόπουλο, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της Ερμιονίδας.
Ο Μίλτος Γκόφας δούλεψε αρκετά χθες πάνω στο κομμάτι της τακτικής και ολοκλήρωσε την προπόνηση με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καντούτση και Πούτση, ενώ εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει πλέον και η συμμετοχή του Οντβόνγκ, αφού και χθες συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο.
Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, που λίγο πριν την έναρξή της, ενημερώθηκε από ανθρώπους του οικογενειακού του περιβάλλοντος για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας έχασε χθες τον πατέρα του από ανακοπή καρδιάς και αναχώρησε αμέσως για την πρωτεύουσα. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Καραχάλιο για το χαμό του πατέρα του.