Βρέθηκαν χθες τα άλογα του Ιππικού Ομίλου Τριφυλίας

Βρέθηκαν χθες τα άλογα  του Ιππικού Ομίλου Τριφυλίας

Αίσιο τέλος είχε χθες η λαχτάρα των ανθρώπων του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Τριφυλίας «Η ΑΙΘΗ» για τα δύο άλογα που από το μεσημέρι της Κυριακής είχαν εξαφανιστεί. Οι εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου, στο χώρο του βοηθητικού γηπέδου, δίπλα στο νέο στάδιο των Φιλιατρών, παραβιάστηκαν για τρίτη φορά, όπως διαπίστωσαν οι άνθρωποι του Ομίλου την Κυριακή και τα δύο άλογα έλειπαν. Όσο και αν έψαξαν στη γύρω περιοχή, δεν ήταν πουθενά. Ο ή οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης του Ομίλου, στην οποία φυλάσσεται υλικό και εξοπλισμός ιππασίας, αφού έσπασαν το λουκέτο. Από την αποθήκη αφαίρεσαν μία σέλα.
Η κεντρική είσοδος στο χώρο ήταν ανοιχτή και γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Ομίλου από την Κυριακή μέχρι και χθες «σάρωναν» την περιοχή, μήπως και βρουν τα δύο άλογα. Σύμφωνα με τις υποψίες τους, ίσως είχαν βγει έξω, μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή, ή έφυγαν φοβισμένα από την παρουσία των δραστών.
Χθες, ευτυχώς, τα άλογα βρέθηκαν και η χαρά των ανθρώπων του Ομίλου ήταν μεγάλη, αφού ο Φέλιξ και ο Μάρκος δεν είναι απλά δύο ζώα, αλλά δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Τριφυλίας! Πάντως, το γεγονός ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που παραβιάζονται οι εγκαταστάσεις του Ομίλου προβληματίζει έντονα τόσο για τους δράστες όσο και για τη σκοπιμότητά τους.
Η.Γ.