Δεδομένη η υποψηφιότητα Αλειφέρη ως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Δεδομένη η υποψηφιότητα Αλειφέρη  ως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Ωστόσο η ανακοίνωση δημιουργεί κραδασμούς
Σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων του «Θ», που ανέφεραν προ μηνός πως η Ελένη Αλειφέρη θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος», οδήγησαν οι τελευταίες εξελίξεις, που φέρουν την υποψηφιότητα της κας Αλειφέρη να έχει «κλειδώσει».
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης ότι η τέως δήμαρχος Μελιγαλά και τέως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας το 2012, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, προκειμένου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Τατούλη, αν και η ίδια είχε ανακοινώσει πρόσφατα την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές, επικεφαλής συνδυασμού.
Είναι  πλέον ζήτημα χρόνου η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς της, πλην σοβαρού απροόπτου, που θα γίνει στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα.  Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί και η  αντίδραση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στα όσα δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με τη συμμετοχή της κας Αλειφέρη στο ψηφοδέλτιό του, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, θα προβεί προσωπικά στην ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του συνδυασμού του.         
Η κα Αλειφέρη επρόκειτο να ανακοινώσει τις αποφάσεις της σε συνάντηση όλων των μελών της παράταξής της , χθες το απόγευμα στο Μελιγαλά, ενώ είχε προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις σε μέρος του συνδυασμού που είχε καταρτίσει, προκειμένου να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναζητείται διάδοχος που θα ηγηθεί του συνδυασμού, ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές, παρά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Μπάμη, που συνέπεσε χρονικά με τη γνωστοποίηση ότι η σημερινή επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης και δημιούργησε εντυπώσεις, περί μη καθόδου του συνδυασμού της στις εκλογές.