Διορισμοί 10 ιατρών στη Μεσσηνία, αναμένονται σε ενάμισι μήνα

Διορισμοί 10 ιατρών στη Μεσσηνία, αναμένονται σε ενάμισι μήνα

Δέκα ιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων αναμένεται να έχουν διοριστεί στις νοσοκομειακές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέσα σε ενάμισι μήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου Μεσσηνίας Γ. Μπέζου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες η έγκριση από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους μόνιμους διορισμούς 416 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία της χώρας και από Δευτέρα ξεκινά η διοικητική διαδικασία για την δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Για τους διορισμούς αυτούς η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων είχε ολοκληρωθεί από το 2011 και βρισκόταν σε αναμονή στο υπουργείο Υγείας λόγω της απαγόρευσης νέων προσλήψεων.
Έτσι, αναμένεται να διοριστούν στην Καλαμάτα έξι ιατροί και συγκεκριμένα: ένας καρδιολόγος, ένας χειρουργός, ένας βιοπαθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας παθολόγος και ένας μαιευτήρας- γυναικολόγος , στην Κυπαρισσία τρεις:  ένας αναισθησιολόγος, ένας ακτινοδιαγνώστης και ένας παθολόγος, ενώ, στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων ένας ιατρός γενικής ιατρικής.