Δωροεπιταγές για πολίτες που έχουν ανάγκη από το Δήμο Καλαμάτας


Δωροεπιταγές των 20 ευρώ καθεμιά, συνολικής αξίας 2.180 ευρώ, που θα διανείμει ο Δήμος μέσω των Κοινωνικών του Δομών σε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, προσέφεραν χθες στο δήμαρχο οι διευθυντές των καταστημάτων Καλαμάτας των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», Γιώργος Κατσιφώλης, Αριστείδης Κρουστούρης και Χρήστος Σωτηρόπουλος.
Η προσφορά αυτών των δωροεπιταγών γίνεται στο πλαίσιο πανελλαδικής δράσης των σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος». Κάθε εβδομάδα, η δράση αυτή αναπτύσσεται σε διαφορετική πόλη όπου υπάρχουν καταστήματα της συγκεκριμένης εταιρείας και τούτη την εβδομάδα είναι η σειρά της Καλαμάτας.
Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε τα στελέχη της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για «τη διαρκή προσφορά τους προς το Δήμο Καλαμάτας, που έχει στόχο να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη». Οι δωροεπιταγές θα παραδοθούν από το δήμαρχο στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου και στη συνέχεια σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, κατόπιν αξιολογήσεως από επιτροπή, την οποία στελεχώνουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι.