Επιστροφή στις νίκες για Καλαμάτα ’80, 3-1 το Μίλωνα (φωτογραφίες)

Επιστροφή στις νίκες για Καλαμάτα ’80, 3-1 το Μίλωνα (φωτογραφίες)

Στις επιτυχίες επέστρεψε το Σάββατο το βράδυ η Καλαμάτα ’80 που για τη 18η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών κέρδισε το Μίλωνα με 3-1 σετ. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό της Παραλίας, όπου έδωσαν το «παρών» περίπου 300 φίλοι του ΑΟΚ και του αθλήματος και …προθερμαίνονται για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που θα φιλοξενήσει η Μεσσηνία το επόμενο διάστημα και είναι το final 4 κυπέλλου τόσο των ανδρών (στο Κλειστό) όσο και των γυναικών (στην Πύλο), όσο και ο προκριματικός Όμιλος για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων.
H εικόνα του χθεσινού αγώνα έχει συνοπτικά ως εξής:
AO Καλαμάτα 80 – ΑΟΝΣ Μίλων 3-1 (25-17, 25-17, 23-25, 25-18).

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης): Μπουσoύνης, Μπλάουελ, Μάνα, Κακαλέτρης, Περπινάκης, Βραχνάς, Δημητρακόπουλος (λ), Αποστολόπουλος, Εξαρχέας, Μανιατέας, Γιατράκος
Μίλων (Ντόζης): Αναστασόπουλος, Περγάμαλης Ευστ., Σαμπανάι, Σπυριούνης, Παπασταματάτος Ν., Κεχράς, Παπασταματάτος Γ. (λ), Αθανασόπουλος, Περγάμαλης Γ.

Με απουσίες λύγισαν στο τάι μπρέικ οι παίδες

Νωρίτερα οι παίδες της Καλαμάτας ’80 υποδέχθηκαν τον Παμβοχαϊκό, ο οποίος επέστρεψε στην Κορινθία με νίκη 2-3. Η τοπική μας ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τους Νιάρχο, Σαμπάτη, Καψοκαβάδη και Σπ. Χανδρινό, ενώ αγωνίστηκαν στην αρχική 6άδα οι Διακουμέας, Π.Κ. Βλάσσης, Χρήστος Βλάσσης, Κωτσάκης, Δημ. Σκαρτσίλης, Μιχαλέας και οι Γρ. Σκαρτσίλης, Π.Ε. Βλάσσης.