Η απουσία Καραχάλιου και το πρόβλημα με Ηλιόπουλο οδηγεί τον Οντβόνγκ στην 11άδα, τα παιχνίδια μέχρι το τέλος

Η απουσία Καραχάλιου και το πρόβλημα με Ηλιόπουλο οδηγεί τον Οντβόνγκ στην 11άδα, τα παιχνίδια μέχρι το τέλος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ 
Με προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό, που πλέον από σήμερα βαδίζει στην τελική ευθεία, περιλαμβάνοντας κυρίως την τακτική αντιμετώπιση του προσεχούς της αντιπάλου. Ο Μίλτος Γκόφας δεν είχε στη διάθεσή του τον Λιόλιο και τον νεαρό Κουρούπη, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, όπως επίσης και τον Χρήστο Καλαντζή, που είχε εξασφαλίσει άδεια για τη χθεσινή ημέρα. Κι αν τα παραπάνω δεν διαφοροποιούν ιδιαίτερα τα δεδομένα – δεν τίθεται θέμα απουσίας του Καλαντζή – δεν ισχύει το ίδιο για την περίπτωση του Κώστα Ηλιόπουλου. Ο 26χρονος επιθετικός απουσίαζε λόγω ίωσης, και πλέον η εξέλιξη αυτή προσθέτει έναν επιπλέον πονοκέφαλο στη λίστα του κ. Γκόφα, που καλείται να ξεπεράσει τη σημαντικότατη και βασική απουσία του τιμωρημένου Καραχάλιου, που ήταν εξαιρετικός στο πρόσφατο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η απώλεια του πολυσύνθετου μέσου, σε συνδυασμό με το πρόβλημα το οποίο προέκυψε με τον Ηλιόπουλο, και τη βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας του Οντβόνγκ, κάνουν σχεδόν βέβαιη την επιστροφή του θηριώδους επιθετικού στο αρχικό σχήμα της Μαύρης Θύελλας. Πιο σαφής θα  γίνει η εικόνα μετά τη σημερινή προπόνηση και όσο πλησιάζει η προετοιμασία προς την ολοκλήρωσή της, όμως ήδη κάποια γεγονότα φαντάζουν «ακλόνητα». Ένα εξ αυτών είναι η παρουσία του Οντβόνγκ στο αρχικό σχήμα, που ήταν άλλωστε αρκετά καλός στο μισάωρο το οποίο αγωνίστηκε στον αγώνα της Άρτας και προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η επιστροφή των Καλογερόπουλου, Τσόπελα, που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα στα άκρα της άμυνας. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τυχόν εκπλήξεις, ειδικότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου ο κ. Γκόφας δεν έχει εστιάσει τακτικά την προετοιμασία της ομάδας στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
 
Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια
Τέλος, όπως έγινε χθες γνωστό, τα εισιτήρια του Κυριακάτικου παιχνιδιού θα κυκλοφορήσουν σήμερα – υπό κανονικές προϋποθέσεις θα έφθαναν χθες στα χέρια των ανθρώπων της διοίκησης, όμως μεσολάβησε η αργία της Δευτέρας – και θα κοστίζουν 10 ευρώ με εξαίρεση λιγοστά των 5 ευρώ, που θα δοθούν κυρίως στους οργανωμένους.

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Τα παιχνίδια μέχρι το τέλος 
21η-16/3
Παναρκαδικός-Καλαμάτα
Μεσσηνιακός-Ερμιονίδα

22η-23/3
Ερμιονίδα-Παναρκαδικός
Καλαμάτα-Ατρόμητος Αχαΐας
ΑΕ Καραϊσκάκης-Μεσσηνιακός

23η-30/3
Πανόπουλο-Καλαμάτα
Ατρόμητος Αχαΐας-Ερμιονίδα
Κόρινθος-Μεσσηνιακός

24η-6/4
Καλαμάτα-Άρης Αιτωλικού
Ερμιονίδα-Πανόπουλο
Μεσσηνιακός-Παναρκαδικός

25η-13/4
Καλαμάτα-Παναργειακός
Άρης Αιτωλικού-Ερμιονίδα
Ατρόμητος Αχαΐας-Μεσσηνιακός

26η-27/4
Αχαϊκή-Καλαμάτα
Ερμιονίδα-Παναργειακός
Μεσσηνιακός-Πανόπουλο

27η-4/5
Καλαμάτα-Δόξα Ν. Μανωλάδας
Ερμιονίδα-Αχαϊκή
Άρης Αιτωλικού-Μεσσηνιακός

28η-11/5
ΑΕ Μεσολογγίου-Καλαμάτα
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ερμιονίδα
Μεσσηνιακός-Παναργειακός

29η-18/5
Καλαμάτα-Πανναυπλιακός
Ερμιονίδα-ΑΕ Μεσολογγίου
Αχαϊκή-Μεσσηνιακός

30ή-25/5
Εθνικός Σαγέικων-Καλαμάτα
Πανναυπλιακός-Ερμιονίδα
Μεσσηνιακός-Δόξα Νέας Μανωλάδας