Καλά νέα για Ηλιόπουλο… Νοκ άουτ ο Λιόλιος για το ντέρμπι με το Μεσσηνιακό

Καλά νέα για Ηλιόπουλο… Νοκ άουτ ο Λιόλιος για το ντέρμπι με το Μεσσηνιακό

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση της συμμετοχής του Κώστα Ηλιόπουλου στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Μεσσηνιακό, προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, καθώς ο 26χρονος επιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα. Η εξέλιξη αυτή έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας, με τον Αιγιώτη τεχνικό να έχει πλέον μία ακόμη μονάδα πρώτης γραμμής στα σχέδιά του για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Λιόλιος συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του, όπως άλλωστε και ο νεαρός Κουρούπης, και δεν θα δώσει οριστικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».
Τα στοιχεία που διαμορφώνονται, σε συνδυασμό με την επιστροφή των Τσόπελα και Καλογερόπουλου, δημιουργούν ακόμη καλύτερες συνθήκες για τη Μαύρη Θύελλα, που πρέπει πάση θυσία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Ο κ. Γκόφας πέραν του προγράμματος αγωνιστικής ετοιμασίας – χθες η προπόνηση έγινε στη Σπερχογεία και είχε ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα φάσεων και δίτερμα στο μισό γήπεδο – έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, θεωρώντας ότι θα κρίνει κατά σημαντικό ποσοστό την εξέλιξη του ματς. Και χθες δεν άνοιξε τα χαρτιά του με σαφή τρόπο, αυτό θα γίνει πιθανότατα σήμερα, όμως τα «κουκιά είναι μετρημένα» και οι κινήσεις λογικές.

Πρώτα βιντεοθεραπεία και μετά στη Σπερχογεία
Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες θα παρακολουθήσουν βίντεο από αγώνες του Μεσσηνιακού, νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Σπερχογεία για το απογευματινό πρόγραμμα.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων
Όπως γράψαμε αποκλειστικά στο χθεσινό ρεπορτάζ, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες και η τιμή τους είναι 10 ευρώ, με τους φίλους της ομάδας να τα προμηθεύονται από την καφετέρια “Avenue» (Φαρών 104) καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, καθώς επίσης και από μέλη της διοίκησης.
Εισιτήρια έχει και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων οπαδών “Bulldogs Club”, που ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, πως όσοι επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο δίπλα από το «Bar bar” καθημερινά από τις 9.00 μ.μ. έως τις 12.00 μ.μ. αλλά και από το κατάστημα “Art Music” (Αρτέμιδος 108) ώρες καταστημάτων.


Μεσσηνιακός 

¨Μπαίνει» σήμερα ο Ταχματζίδης
«ΚΑΛΕΣΜΑ» ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ανησυχία υπήρξε τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο του Μεσσηνιακού, αναφορικά με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Ταχματζίδη στο ματς της Κυριακής, καθώς ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στις προηγούμενες προπονήσεις, όμως τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ευχάριστα και σήμερα θα μπει εκτός απροόπτου σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι θα παραταχθούν μονάχα χωρίς τον ανέτοιμο Βαγγέλη Τσουκάλη στο ντέρμπι με τη Μαύρη Θύελλα, στο οποίο θα επιδιώξουν να φανούν ανταγωνιστικοί, όπως είχαν κάνει στο παιχνίδι του 1ου γύρου, επιζητώντας και πάλι το θετικό αποτέλεσμα.
Εν τω μεταξύ ανησυχία έφερε στους ανθρώπους του Μεσσηνιακού η κλήση του Γιώργου Κυριακόπουλου προκειμένου να υπηρετήσει άμεσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, όμως το πιθανότερο είναι ότι ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα πάρει αναβολή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η απάντηση στο σχετικό ερώτημα θα προκύψει την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το θέμα.