Κοντά στο «ναι» ο Παν. Παπαντωνίου, σήμερα κρίνεται η τύχη του εγχειρήματος

Κοντά στο «ναι» ο Παν. Παπαντωνίου, σήμερα κρίνεται η τύχη του εγχειρήματος

Τέλος στο δίλημμα της πρότασης να ηγηθεί ο 29χρονος πολιτικός μηχανικός, Παναγιώτης Παπαντωνίου, ενός πολυτασικού ψηφοδελτίου στο Δήμο Καλαμάτας, με υποψηφίους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και ανεξάρτητους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, μπαίνει σήμερα.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι σήμερα θα ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις στον κύκλο των ανθρώπων που στήριξαν από την αρχή το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς  του.
Ο προσωπικός του σκεπτικισμός φαίνεται να αμβλύνθηκε χθες, καθώς πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαντωνίου να συζητά για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το υπό σύσταση ψηφοδέλτιο.   
Παράλληλα, επιχείρηση επιστράτευσης όλων των στελεχών πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ, ώστε το ψηφοδέλτιο να αποτελείται από πρόσωπα υψηλής αναγνωσιμότητας, βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά ο νεαρός υποψήφιος θα υποκύψει στις πιέσεις.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο χώρο της τοπικής ΔΗΜΑΡ, όπου καταβάλλεται προσπάθεια να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο η προσπάθεια του κ. Παπαντωνίου.
Πάντως, σε περίπτωση που ο νεαρός πολιτικός μηχανικός πειστεί να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, θα αποτελέσει κι ένα στοίχημα για την τοπική κοινωνία, για το πόση εμπιστοσύνη θα δείξει σ’ ένα νέο εγχείρημα.
Α.Π.