Κρέμονται από τα χείλη του Παν. Παπαντωνίου

Κρέμονται από τα χείλη του Παν. Παπαντωνίου

Σήμερα, το αργότερο αύριο, ανακοινώνει τις οριστικές του αποφάσεις 
Η προεκλογική περίοδος και στο Δήμο Καλαμάτας ανοίγει επίσημα την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαρτίου, αλλά ακόμα τα βασικά κομμάτια του παζλ των υποψηφίων δεν έχουν ολοκληρωθεί. Είναι κοινό μυστικό ότι ένας ολόκληρος χώρος, για χάριν οικονομίας ο λεγόμενος κεντροαεριστερός (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ανένταχτοι αριστεροί), «κρέμεται» αυτές τις ημέρες από τα χείλη του 29χρονου πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Παπαντωνίου, για να δει πώς θα πορευτεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ο νεαρός φέρελπις πολιτικός είχε χθες στην Καλαμάτα κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που στηρίζουν την προσπάθειά του και, κυρίως, με πρώην αυτοδιοικητικούς παράγοντες, αλλά και με στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ. Οι διαβεβαιώσεις που του δόθηκαν ήταν οι καλύτερες δυνατές, αλλά ο ίδιος δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πρέπει να κάνει. Οι πανεπιστημιακές του σπουδές τον κρατούν στην Αθήνα, αλλά το… μικρόβιο της πολιτικής τον στέλνει στην Καλαμάτα μία ώρα γρηγορότερα.
Πάντως, ο κ. Παπαντωνίου έχει σοβαρές συνδικαλιστικές περγαμηνές, αφού πρώτευσε σε ψήφους στην «Αγωνιστική Συνεργασία» στις εκλογές του ΤΕΕ Πελοποννήσου, ενώ από τους επτά εκπροσώπους της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», στις εκλογές του κεντρικού ΤΕΕ, ήρθε πάλι πρώτος σε ψήφους.
Σε κάθε περίπτωση, στις συναντήσεις του μέχρι σήμερα με τις προσωπικότητες και τις κομματικές δυνάμεις που τον στηρίζουν κρατάει… μικρό καλάθι. Σέβεται το ενδιαφέρον που δείχνει μια μερίδα της κοινής γνώμης προς το πρόσωπό του, αλλά εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του.
Αν αυτές καμφθούν, αύριο κιόλας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου και θα ξεκινήσει τις πρώτες οργανωτικές συζητήσεις για την προεκλογική εκστρατεία που θα ακολουθήσει.

Του Αντώνη Πετρόγιαννη