«Μελωδίας Μονοπάτια» με ήχους από τη Μεσόγειο και Μικρά Ασία

«Μελωδίας Μονοπάτια» με ήχους από τη Μεσόγειο και Μικρά Ασία

Σήμερα στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Μελωδίας Μονοπάτια», με ήχους από τη Μεσόγειο και τη Μικρά Ασία. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Ο.Α.Ε.Δ., Αριστομένους 95.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει: στο α΄ μέρος τροπικές συνθέσεις του Νίκου Παλαιολόγου και Ταξιάρχη Γεωργούλη στη δομή της μεσογειακής μουσικής, στο β΄ μέρος τραγούδια από την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία, από την Κατερίνα Παλαιολόγου και τον Κώστα Σιάχο.
Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος οι μουσικοί: Καρίπης Βαγγέλης – κρουστά, Ευκλείδου Σοφία – τσέλο, Γεωργούλης Ταξιάρχης – ούτι,  Παλαιολόγου Κατερίνα – τραγούδι, Κλάδης Γιώργος – κρουστά, Σιάχος Κώστας – τραγούδι, Παλαιολόγος Νίκος – ούτι, σάζια
Η εκδήλωση οργανώνεται με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας Καλαματιανών καλλιτεχνών για τη διάδοση της παραδοσιακής μουσικής. Για την εκδήλωση δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, παρουσία του προέδρου της “Φάρις” Ν. Μπασακίδη και καλλιτεχνών.