Με αλλαγές στην 11άδα η Καλαμάτα κόντρα στον Ατρόμητο

Με αλλαγές στην 11άδα η Καλαμάτα  κόντρα στον Ατρόμητο

ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ… ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΠΕΛΑΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας, που υποδέχεται την Κυριακή (το ματς, όπως είχαμε γράψει από την Τρίτη θα γίνει στην προγραμματισμένη ημερομηνία) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής τον Ατρόμητο Αχαΐας. Το ζητούμενο για το τεχνικό επιτελείο αλλά ακόμη και για τη διοίκηση, είναι να μείνει η ομάδα προσηλωμένη και συγκεντρωμένη, ανεπηρέαστη από το αποτέλεσμα της Τρίπολης, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς, που θα διατηρήσουν ζωντανές, έστω και τις λιγοστές ελπίδες για διεκδίκηση της πρωτιάς. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η προετοιμασία θα στραφεί κατά μεγάλο μάλιστα ποσοστό και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα φάσεων, ενώ άλλο πρόγραμμα ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται στο άνοιγμα της προετοιμασίας, φανερώνει την αλλαγή προσώπων στο αρχικό σχήμα και αυτό έχει να κάνει τόσο με τις τιμωρίες που προέκυψαν από τον αγώνα με τον Παναρκαδικό (Σκαρλάτος και Μαρτίνος), όσο και με τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν Καλαντζής και Τσόπελας. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχής τους κρίνεται αμφίβολη, ενώ το ίδιο αμφίβολη θεωρείται και η επιστροφή στην αποστολή του Νίκου Λιόλιου, που πάντως χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς.
Ο Μίλτος Γκόφας θα περιμένει τα νέα για τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας ότι θα τους έχει στη διάθεσή του, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα προχωρήσει και σε αλλαγές τακτικής, βλέποντας κάποιους παίκτες να μην αποδίδουν προφανώς αυτά που περίμενε. Πιο σαφής όμως θα γίνει η εικόνα μετά τη σημερινή προπόνηση και ακόμη περισσότερο στην αυριανή, όπου και γίνονται οι τελευταίες και καθοριστικές κινήσεις τακτικής από την πλευρά του Αιγιώτη τεχνικού.