«Νοθεύει» τον προεκλογικό αγώνα η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει ο Θόδωρος Μπρεδήμας

«Νοθεύει» τον προεκλογικό  αγώνα η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει ο Θόδωρος Μπρεδήμας

Προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αποσπάσει στελέχη από την «Αλλαγή» 
Σε σοβαρές καταγγελίες για την τακτική που ακολουθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή Καλαμάτας, εν όψει των δημοτικών εκλογών, προχώρησε χθες ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Θόδωρος Μπρεδήμας.
Όπως σημειώνει σε γραπτή του δήλωση: «Η παράταξή μας, αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010, έκανε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά της σύμφωνα με την εντολή που πήρε από τους δημότες. Παράλληλα, καταστήσαμε σαφές ότι θα είμαστε μπροστά και σε αυτές τις εκλογές για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Καλαμάτας και να αποτελέσει παρελθόν η Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα, δηλαδή η εξουσία του ενός ανδρός αρχή, η αλαζονεία και η αυταρχικότητα.
Κλείνοντας τον κύκλο της αποδείχθηκε, τελικά, ανίκανη και αναποτελεσματική στην επιτέλεση ουσιαστικού έργου. Γι’ αυτήν υπήρχαν μόνο τα έργα βιτρίνας και άφησε στο… έλεος του Θεού τις συνοικίες της πόλης και τις κοινότητες του καλλικράτειου Δήμου. Στην πολιτική που άσκησε δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον και καμία μέριμνα για τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, μεταβάλλοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε κέντρο εξυπηρέτησης προσκείμενων στην κομματική της πελατεία και άντρο ρουσφετολογίας.
Πρόσφατα, και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, η παράταξη του κ. Νίκα έχει επιδοθεί σε άγρα στελεχών της παράταξής μας μέσω τηλεφωνικών “προσλήψεων” και υποσχέσεων, ασκώντας έμμεσα εκβιαστικά διλήμματα και δίνοντας ανταλλάγματα για να αλλάξουν στρατόπεδο, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη αυτή προσπάθεια και καλούμε σε εγρήγορση τους δημότες, ώστε να αποδοκιμάσουν την παραπάνω τακτική».

Του Αντώνη Πετρόγιαννη