Ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία του Μ. Μάκαρη

Ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία του Μ. Μάκαρη

Οι προγραμματικές δηλώσεις του νέου συνδυασμού σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο 
Έπειτα από ένα μακρύ κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στα μέλη του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», κυρίως, και στη συνέχεια με τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και των «Οικολόγων Πράσινων», παρουσιάζονται σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο επικεφαλής της συμπαράταξης, ιατρός- καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης, αλλά και οι πρώτες προγραμματικές δηλώσεις του νέου δημοτικού συνδυασμού.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη 1.15 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «ο επικεφαλής της δημοτικής μας συμπαράταξης, κ. Μανώλης Μάκαρης, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, θα  παρουσιάσει  το αυτοδιοικητικό – πολιτικό πλαίσιο δράσης της, καθώς και την αναγκαιότητα του νικηφόρου εκλογικού  στόχου που έχει θέσει αυτή,  για να  γυρίσει σελίδα ο Δήμος Καλαμάτας.
Η συμπαράταξή μας θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ευρείες συσπειρώσεις που επιδιώκουν τη γόνιμη σύνθεση των απόψεων. Συγκροτούμε την εκλογική μας πρόταση  με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από τον κομματικό χώρο που προέρχονται ή ανήκουν.
Θα είναι ένας σύγχρονος  αυτοδιοικητικός συνδυασμός, με προσανατολισμό να υπηρετεί πιστά το λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, της Καλαμάτας και των Δημοτικών Ενοτήτων  Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, ενιαία. Μαζί μας, σ’ αυτή την προσπάθεια, σ’ αυτή  την  πρωτοβουλία, είναι καλοδεχούμενος κάθε πολίτης – δημότης».
Α.Π.