Ξεκούραση σήμερα για την Καλαμάτα και από αύριο… Παναρκαδικός

Ξεκούραση σήμερα για την Καλαμάτα και από αύριο… Παναρκαδικός

ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΓΚΟΦΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ… ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που ήρθε ως αποτέλεσμα της νίκης στο ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό – η κατάκτηση του τριπόντου εξαφάνισε ουσιαστικά, πιθανότατα όχι για τον κ. Γκόφα, τον προβληματισμό από τη μετριότατη εμφάνιση – πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, που είχε βεβαίως χαρακτήρα αποθεραπείας. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές, κάτι που κάνει άλλωστε πάντοτε πριν την έναρξη της προπόνησης που διαδέχεται τους αγώνες, και στάθηκε σε κάποια σημεία τα οποία θεωρεί ότι θα καθορίσουν τη συνέχεια.
Από κει και πέραν και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Μεσσηνιακό έκαναν χθες αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ποιο έντονους ρυθμούς. Πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζει ο Νίκος Λιόλιος, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ατομικό έκανε ο Γιάννης Τσόπελας – ξεπέρασε το πρόβλημα στον αυχένα, όπου του τοποθετήθηκε κολάρο μετά το τέλος του αγώνα με τον Μεσσηνιακό, ωστόσο ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ελαφριάς μορφής – και ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ο χρυσός σκόρερ του Κυριακάτικου Χρήστος Καλαντζής, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Βεβαίως δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, εκεί όπου θα αγωνιστεί κανονικά και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ερωτηματικό αποτελεί μονάχα η συμμετοχή του Λιόλιου, που έχει λίγες πιθανότητες ν’ αγωνιστεί.

Ετοιμάζουν εκστρατεία στην Τρίπολη οι φίλοι της ομάδας
Το ματς που ακολουθεί με τον Παναρκαδικό είναι ιδιαίτερο, έχοντας στοιχεία γειτονικού ντέρμπι και παιχνιδιού που φέρνουν μνήμες από το παρελθόν σε πολλούς, όμως είναι ξεχωριστό για την Καλαμάτα – και για τους Αρκάδες, που κάνουν αγώνα να κρατηθούν στην κατηγορία – που δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Και επειδή σε τέτοιους αγώνες όλα παίζουν ρόλο, πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι τον δικό τους ιδιαίτερο ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας, που ετοιμάζονται για εκστρατεία στην πρωτεύουσα του γειτονικού νομού. Μάλιστα το «Bulldogs Club” γνωστοποίησε από χθες τη διοργάνωση εκδρομής την Κυριακή στην Τρίπολη, τονίζοντας πως όσοι επιθυμούν θα πρέπει να δηλώνουν άμεσα συμμετοχή στα γραφεία του Συνδέσμου, καθώς επίσης και στο κατάστημα «Art Music” με το ποσό της συμμετοχής να είναι μόλις 5 ευρώ.