“Πέταξε” η άνοδος για την Καλαμάτα μετά την ήττα στην Τρίπολη (βίντεο από την ένταση με τα ΜΑΤ + το γκολ)

“Πέταξε” η άνοδος για την Καλαμάτα μετά την ήττα στην Τρίπολη  (βίντεο από την ένταση με τα ΜΑΤ + το γκολ)

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην υπόθεση άνοδος για την Καλαμάτα , μετά την οδυνηρή ήττα που γνώρισε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη από τον τοπικό Παναρκαδικό με 1-0. Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίωρο , χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια σπουδαία ευκαιρία. Σε μια ξαφνική επίθεση ο Σαλαπατάς έκανε δύσκολο κοντρολ μέσα στη περιοχή του Κολοβούρη και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες στο 40ο λεπτό . Το γκολ αυτό άγχωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Μίλτου Γκόφα και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκαν χειρότεροι καθώς δεν δημιούργησαν σχεδόν καμια σπουδαία φάση μπροστά στην εστία του Παναρκαδικού. Αντίθετα η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το ματς . Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μαρτίνος για την Καλαμάτα που τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Η τοπική μας ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση και σε συνδυασμό με την εύκολη νίκη της Ερμιονίδας με 0-2 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έκανε την άνοδο να φαντάζει άπιαστο όνειρο. Παράλληλα για ακόμα μια χρονιά δεν μπορεί να δώσει χαρά στον μοναδικό λαό της Μαύρης Θύελλας , που για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, μετέτρεψαν την έδρα του Παναρκαδικού σε “Καλαμάτα”. Η συνέχεια φαντάζει γολγοθάς για την ομάδα του Μίλτου Γκόφα που πρέπει όμως να κυνηγήσει κάθε πιθανότητα ανόδου και να τιμήσει την πολύ βαριά φανέλα της Καλαμάτας. 

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών της Καλαμάτα και ανδρών των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο από την ένταση με τα ματ καθώς και το γκολ του Παναρκαδικού (Πηγή: Arcadiaportal.gr )

Αργότερα βίντεο με όλες τις φάσεις τις αναμέτρησης 


Λήξη του αγώνα στην Τρίπολη …οδυνηρή ήττα για τη Μαύρη Θύελλα 

Αποβολή για το Μαρτίνο με δεύτερη κίτρινη στο 85ο λεπτό με 10 η Καλαμάτα

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης παραμένει το 1-0 για τον Παναρκαδικό . Ο Μίλτος Γκόφας πέρασε στο γήπεδο και τον Ηλιόπουλο στη θέση του Οντσβονγκ ενώ και ο Καλογερόπουλος πήρε τη θέση του Κωνσταντόπουλου .

Δείτε βίντεο από την ενταση των οπαδών της Καλαμάτας με τα ΜΑΤ από το arcadiaporta.gr

Ημίχρονο στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός προηγείται με 1-0 

Μεγάλη χαμένε ευκαιρία με τον Πούτσι για την Καλαμάτα, πλάσαρε μόνος του αουτ 

Ένταση των οπαδών της Καλαμάτας με τα ΜΑΤ 

Ανοίγει το σκορ ο Παναρκαδικός με τον Σαλαπατά στο 40΄ 

Στην Τρίπολη αγωνίζεται τώρα η Καλαμάτα με ένα θεωρητικό εύκολο αντίπαλο, το παιχνίδι παραμένει στο 0-0 ενώ αρκετοί φίλοι της Καλαμάτας έχουν ταξιδέψει στην Τρίπολη

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Ειρ. Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Δ. Κυριακόπουλος, Ευγ. Πετρόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Γ. Κυριακόπουλος

Καλαμάτα: Κολοβούρης, Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Μαρτίνος, Καραχάλιος, Σκόνδρας, Όντσβογκ, Πούτσης, Καλαντζής


Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της δίνει σήμερα (3.00 μ.μ.) στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Παναρκαδικό η ομάδα της Καλαμάτας, που καλείται να φθάσει στην επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος, προκειμένου να διατηρήσει ή και να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας για οδηγό το ματς του 1ου γύρου, μολονότι οι Αρκάδες έχουν αλλάξει πρόσωπο μετά τις πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις παικτών τους που ήρθαν ως αποτέλεσμα των οικονομικών τους προβλημάτων, θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς (είναι άλλωστε το απόλυτο φαβορί) ευελπιστώντας ότι η πρωτοπόρος Ερμιονίδα την ίδια ώρα θα στραβοπατά στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό.
Αγωνιστικά δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν και η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα ματς φάνηκε να κάνει κοιλιά, ενώ και ψυχολογικά κινείται στους ίδιους ρυθμούς. Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε τη δεδομένη μεγάλη στήριξη των φίλων της, που ετοιμάζουν μετάβαση στο γήπεδο του Παναρκαδικού, τότε θα λέγαμε ότι οι προϋποθέσεις για την ομάδα του κ. Γκόφα είναι ιδανικές.
Από την πλευρά του ο Αιγιώτης τεχνικός ολοκλήρωσε χθες το πρωί με χαλαρή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο την προετοιμασία της Καλαμάτας και δείχνει να έχει κατασταλάξει κατά μεγάλο τουλάχιστον ποσοστό στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.
Με βάση λοιπόν τις τελευταίες προπονήσεις, η Καλαμάτα θα παραταχθεί με τους Κολοβούρη, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Σκαρλάτο, Τσόπελα (Καλογερόπουλο), Μαρτίνο, Σκόνδρα, Καραχάλιο, Καλαντζή, Πούτση και Οντβόνγκ ή Ηλιόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή που θ’ αναχωρήσει στις 11.30 π.μ. για την Τρίπολη, συμπληρώνουν ακόμη οι Ριγανάς, Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπελεβέτης, Σοφός, Τριανταφυλλάκης και Κουντάνης, ενώ  αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Ζαχαρόπουλος, Τσιμικλής, ο τραυματίας Λιόλιος και οι Κωνσταντακόπουλος, Κακαλής, Κουρούπης, Βασιλόπουλος, Οδεμισιώτης, Τσιρίλο για λόγους τακτικής.

Του Νίκου Μπαλόπουλου
 

http://youtu.be/Sf1XQ41tuNk

http://youtu.be/Id_Iuc-Iq7c