Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στο Α.Τ. Μεσσήνης

Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στο Α.Τ. Μεσσήνης

Μια ακόμα βίαιη σκηνή εκτυλίχθητε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, καθώς 47χρονος μαζί με τον 21χρονο γιο του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα χτύπησαν δύο αστυνομικούς.
Η ιστορία ξεκίνησε στις 8 το βράδυ όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 43χρονη σύζυγο του 47χρονου, επειδή υποδείχθηκε από ηλικιωμένο ότι το χθες το μεσημέρι του αφαίρεσε το πορτοφόλι που περιείχε 600 ευρώ.
Η προσαγωγή αυτή εξαγρίωσε πατέρα και γιο που πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα να υπερασπιστούν τη 43χρονη, εκεί υπήρξε συμπλοκή με δύο αστυνομικούς που δεν τραυματιστήκαν σοβαρά.
Οι δύο τελευταίοι κατέλεξαν με χειροπέδες έχοντας να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της εξύβρισης και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη, χθες (19.3.2014) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) 43χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, χθες το πρωί, αφαίρεσε από ηλικιωμένο ημεδαπό, πορτοφόλι που περιείχε χρήματα. Επιπλέον, συνελήφθησαν o 47χρονος σύζυγος της και ο 21χρονος υιός της, για αντίσταση, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών.