Τα εύσημα σε Αστυνομία και Αδαμόπουλο… για το Final 4

Τα εύσημα σε Αστυνομία και Αδαμόπουλο… για το Final 4

Πραγματική γιορτή ήταν για την Καλαμάτα το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Παραλίας.  
Η διοργάνωση (αν και οι υποδομές δεν την ευνοούσαν) ήταν αψεγάδιαστη και η Καλαμάτα απέδειξε για ακόμα μια φορά στο πανελλήνιο ότι έχει κοινό που αγαπά και γνωρίζει το άθλημα του βόλεϊ, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα για τους αθλητές στο κλειστό…  
Για να φτάσουμε εκεί, όμως, χρειάστηκαν τα «πρωτοφανή» αστυνομικά μέτρα για αγώνες στην επαρχία, αλλά και η άμεση αντίληψη της κατάστασης που πήγε να δημιουργηθεί το Σάββατο το απόγευμα από τον υπεύθυνο του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννη Αδαμόπουλο.  
Οι φόβοι για την «επίσκεψη» στην πόλη μας χούλιγκανς, που μόνο το βόλεϊ δε τους ενδιαφέρει, επαληθεύτηκαν, αλλά βρέθηκαν εκτός του Δημοτικού Σταδίου πριν το αντιληφθούν οι ίδιοι και χωρίς κανείς στο στάδιο να καταλάβει το παραμικρό.  
Έτσι, χάρις στην άψογη συνεργασία του Γιάννη Αδαμόπουλου με την Αστυνομία, αποφεύχθηκαν τα πολύ χειρότερα για το άθλημα αλλά και την πόλη και η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.