Τα πήρε όλα επάνω του ο 31χρονος «εισπράκτορας»

Τα πήρε όλα επάνω του ο 31χρονος «εισπράκτορας»

Το σύνολο της ευθύνης για τους εκβιασμούς σε καταστηματάρχες, ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, ο 31χρονος «εισπράκτορας», δηλώνοντας στις Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές, ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Ασφάλεια Αττικής.
Παρά ταύτα, μετά τις απολογίες τους, εκτός από τον 31χρονο, προφυλακίσθηκαν με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, άλλοι 4 (συνολικά 5 προφυλακίσεις), ενώ άλλα τρία άτομα αφέθησαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.
Χθες απολογήθηκε και ο τελευταίος κατηγορούμενος, ένας 35χρονος από την Αθήνα.
 
Προφυλακίσεις
Οι απολογίες των συλληφθέντων, τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη, διήρκεσαν πολλές ώρες, με αποτέλεσμα οι συνεδριάσεις για την προφυλάκισή τους ή όχι να διαρκούν και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.
Ειδικότερα, μετά τις απολογίες τους, προφυλακιστέοι κρίθηκαν: ο 31χρονος «εισπράκτορας», ο 27χρονος Μεσσήνιος που κατοικεί στην Αθήνα, ο 48χρονος από την Αθήνα και ο 23χρονος από τον Αντικάλαμο. Επίσης, προφυλακίσθηκε χθες το απόγευμα και ο 35χρονος από την Αθήνα.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, ο 25χρονος από την Εύα, ο 29χρονος από την Καλαμάτα και ο 35χρονος από την Καλαμάτα.
 
Τα πήρε όλα επάνω του
Ο 31χρονος έφτασε στην πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθεί χωρίς δικηγόρο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε να ορίσει κάποιον. Έτσι, καθώς τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος, του διορίσθηκε δικηγόρος.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος κατά την απολογία του, παραδέχτηκε ότι πήρε χρήματα από κάποια καταστήματα, ενώ επέμεινε ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και απλώς έκαναν παρέα.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη