Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

233 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 2 2,20
Μεγάλο ματς θα δούμε στο «ΦΡΙΟΥΛΙ», όπου η Ουντινέζε υποδέχεται τη Μίλαν, που θα τα δώσει όλα μέχρι το φινάλε για να μπει στην εξάδα.
Από την άλλη, κάκιστο το κλίμα στην Ουντινέζε μετά τη βαριά ήττα από την Κάλιαρι με 3-0.
Τέλος, συμπαθητική η απόδοση του «διπλού» στο 2,20.
Τώρα, για τους φίλους του over, 3-1-1 στα 5 τελευταία. Goal/Goal τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες. Over τα 4 από αυτά.

Ανεβάζει στροφές η Μίλαν
Παρακολουθώντας το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους την περασμένη Κυριακή, προσπαθούσα να καταλάβω ποιοι ήταν οι «ροσονέρι» και ποιοι οι «μπιανκονέρι».
Η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ έκανε το καλύτερο φετινό της 45λεπτο, όμως η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα. Τη μία η αστοχία των επιθετικών της, την άλλη οι επεμβάσεις του Μπουφόν και του Λιχτστάινερ (έδιωξε πάνω στη γραμμή σουτ του Κακά) της στέρησαν το γκολ, το οποίο δέχθηκε με συνδυασμό από… playstation στο 44.
Το θετικό, πάντως, για τους «ροσονέρι» είναι η πολύ καλή εικόνα που έδειξαν στους τελευταίους δύο αγώνες τους με τη Σαμπντόρια και τη Γιουβέντους.
Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ταξιδεύουν στο Ούντινε με στόχο τη νίκη, ώστε να μη χάσουν την επαφή του με την πρώτη εξάδα.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των «φριουλάνι» είναι κάκιστο. Η εμφάνιση στο Κάλιαρι και η βαριά ήττα εκνεύρισε τόσο πολύ τον πρόεδρο Πότσο, που αποφάσισε την απόσυρση της ομάδας από την Τρίτη σε ξενοδοχείο. Μάλιστα, φέρεται να μην είναι πλέον στο απυρόβλητο και ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν, ο οποίος πάντως κατέκρινε την απόφαση του προέδρου, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή οι παίκτες έχουν ανάγκη από ηρεμία και όχι τιμωρία. Η Ουντινέζε βρίσκεται στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού, όμως την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια (έχει πάντως εντός έδρας Σασσουόλο, Κατάνια, Λιβόρνο, Σαμπντόρια) και γι’ αυτό δεν μπορεί να παρουσιαστεί αδιάφορη στον αγώνα με τη Μίλαν. Είναι, όμως, τόσο προφανή τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, που το «διπλό» σε αυτές τις αποδόσεις δεν περνά απαρατήρητο.
Πηγή: KING BET

162 BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ 4-6 Goal 2,10
Ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου… Πολύ περισσότερο η Μπάγερν. Πιθανό το 4-6 goal. Εναλλακτική λύση το goal/goal με απόδοση 1,60… Δε θα πούμε κάτι άλλο για το ματσάκι αυτό.

262 ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,70
Από τη μια οι μαζεμένες εκτός έδρας ήττες της Ατλέτικο σε Αλμερία (9,00 πλήρωνε) και Οσασούνα (7,50 περίπου), από την άλλη η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη «δαιμονισμένη» Ρεάλ. Η Θέλτα είναι καλά, παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά είναι πολύ σοφτ για τα κυβικά της Ατλέτικο…

164 ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 4-6 GOAL 2,10
Γκολ και θέαμα στο «ΦΕΛΤΙΝΣ ΑΡΕΝΑ» και με τη συχνότητα που σκοράρει η Σάλκε… δεν αποκλείεται να φέρει το over αρκετά νωρίς. Όμως, δε θα ασχοληθούμε με το over, απλά… μονόδρομος το σύνολο τερμάτων 4-6 goal με απόδοση 2,10. Ας μη ξεχνάμε ότι η Σάλκε προέρχεται από δύο οδυνηρά αποτελέσματα, 6-1 από Ρεάλ και 5-1 από τη Μπάγερν. Από την άλλη, η Χοφενχάιμ συνέτριψε με 6-2 την Βολφσμπουργκ. Γκολ και θέαμα και 4-6 goal με απόδοση 2,10.

166 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΦΟΥΛΑΜ Χ(2) 2,50
Ματς-φωτιά για την παραμονή, που πιθανότατα να κριθεί στο όριο. Βλέποντας τη Φούλαμ να την έχει πάρει από κάτω βαθμολογικά, έχει τον πειστικό τρόπο, έχοντας και περισσότερο εμπιστοσύνη στον Μάγκατ. Λέω να πάω προς το διπλό, να εμπιστευθώ τη Φούλαμ και το καλό πληρωμένο διπλό με απόδοση 2,50.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας