Το «Θάρρος» παίζει στοίχημα

Το «Θάρρος» παίζει στοίχημα

336 ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2    1,50
Σαφώς πολύ καλύτερη η εικόνα της Ατλέτικο… Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μπέτις ή, πιο απλά, πολύ πιο τσαμπουκαλεμένη.
Άλλωστε, δεν έχει μασήσει με δαιμονισμένες ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και θα μασήσει με την Μπέτις; «Διπλό» από εδώ έως τα αποδυτήρια του «ΜΠΕΝΙΤΟ ΒΙΓΙΑΜΑΡΙΝ», με απόδοση μικρή μεν, αλλά σταθερή στο 1,50.
 
164 ΑΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,60
Το Ανόβερο εντός έδρας δυσκολεύει κάθε αντίπαλο και είναι σε θέση να σκοράρει… ανεξαρτήτως του πόσες φορές θα μαζέψει τη μπάλα από την εστία του.
Η Ντόρτμουντ θα παραταχθεί με απουσίες. Επιθετικά είναι καλή.
Επιλέγουμε το «διπλό» του 1,60 και αμέσως μετά 4-6 goal με απόδοση 2,10.
 
340 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΝ 4-6 GOAL 2,20
Φουλ επίθεση για Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ. Γκολ και θέαμα και φυσικά… ένα σημείο μόνο: 4-6 goal με απόδοση στο 2,20.
 
198 ΓΟΥΙΚΟΜ – ΡΟΤΣΕΝΤΕΪΛ 2 2,10
Στην κορυφή της βαθμολογίας η Ροτσντέιλ, που πιθανότατα να περάσει νικηφόρα από το ΑΝΤΑΜΣ ΠΑΡΚ.
Βυθισμένη στη μετριότητα εδώ και καιρό η Γουίκομ, σε ελάχιστα πράγματα θυμίζει την ομάδα του παλιού καλού καιρού.
Αξίζει το ρίσκο στο μεγαλοπρεπές «διπλό» με απόδοση 2,20. Πάμε παρακάτω…
 
359 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    OVER    1,40
Αν απομονώσουμε την εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, ο άσος είναι σαφέστατα το πρώτο σημείο και σωστά δίνεται φαβορί. Αλλά εδώ μιλάμε για το ΤΟ ντέρμπι, παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο. Η Μπαρτσελόνα διψάει για απαντήσεις, δεν μπορείς να την υποτιμήσεις και ούτε θα το κάνουμε. Φυσιολογικά χαμηλό το over, ανεβαίνει η απόδοση στο over 3,5.
Προσωπικά θα έπαιζα κανένα ψιλό στον άσο του 2,10 για τη βασίλισσα Ρεάλ.
 
348 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER     1,73 
Πρέπει να «ματώσεις» 
Η Πριμέρα μπαίνει στην τελική ευθεία, ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε όλα τα μέτωπα. Καλό δείχνει το πρόγραμμα, αρκετά ματς σηκώνουν κουβέντα.
Πιθανός άσος η Θέλτα απόψε με τη Μάλαγα. Πιθανός άσος με χάντικαπ η Αθλέτικ Μπιλμπάο απέναντι στη Χετάφε, ενώ η Ατλέτικο είναι πεντακάθαρο φαβορί την Κυριακή στη Σεβίλλη, απέναντι στην καταπονημένη από τα σερί ματς στο Γιουρόπα Λιγκ και αποδεκατισμένη από τις απουσίες, Μπέτις.
Καλό over δείχνει το Βαλένθια – Βιγιαρεάλ. Με απουσίες στα στόπερ και στόχο τους τρεις και όχι τον ένα βαθμό, αφού αμφότερες έχουν μείνει πίσω.
Το Εσπανιόλ – Λεβάντε είναι διαφορετική περίπτωση. Εκεί, το σετ είναι λάθος στα δικά μου μάτια. Οκ, σε καλή κατάσταση η Εσπανιόλ, αλλά δεν παίζει μόνη της. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που πρέπει «ματώσεις» για να την κερδίσεις. Μια Λεβάντε που νίκησε στο «Πιθχουάν» τη Σεβίλλη, πήρε «Χ» στο «Ανοέτα» με τη Σοσιεδάδ (και μάλιστα 0-0) και πιο πριν είχε φέρει στο αμήν την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Και έχει αυτό τον απίθανο Κοσταρικανό Κέιλορ Νάβας κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος συνεχίζει να κατεβάζει ρολά και έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της… μισής Ισπανίας.
ΠΗΓΗ: King Bet

Το «Θάρρος» παίζει στοίχημα

Το «Θάρρος» παίζει στοίχημα

273     ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ 2    1,90
Πολύ καλύτερη η εικόνα της Ίντερ το τελευταίο διάστημα… Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Βερόνα, που γενικά δείχνει εκτός φόρμας. Είναι και η παράδοση υπέρ των «νερατζούρι», οπότε πάμε για το διπλό του 1,90.
Ας μην ξεχνάμε πως ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ την επταετία 1984-91 ο προπονητής της Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (1989) και ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (19991).
9-1-0 υπέρ της Ίντερ στα τελευταία 10 παιχνίδια και στις δύο έδρες…
 
Η Ίντερ στο κυνήγι του 1-0…
Η άποψή μου φέτος για την Ίντερ θυμίζει… καρδιογράφημα. Στην αρχή της σεζόν τη θεωρούσα ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως λόγω της παρουσίας του Ματζάρι στον πάγκο της. Στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι θα χρειαστεί χρόνος για να φτιάξει ο τελευταίος μια σοβαρή ομάδα και έτσι την κόντραρα σε κάθε ευκαιρία. Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω να τη ποντάρω και πάλι…
Η ουσία είναι η εξής: Ο Ματζάρι αντιλήφθηκε εδώ και αρκετό καιρό ότι δε γίνεται να έχει στους «νερατζούρι» τα ίδια αποτελέσματα που είχε τα 4 χρόνια της παρουσίας του στη Νάπολι, παίζοντας εξίσου επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Παλάσιο δεν είναι Καβάνι, ο Γκουαρίν δεν είναι Χάμσικ, ο Ικάρντι δεν είναι Λαβέτσι και ο Μιλίτο δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη του παρελθόντος. Γι’ αυτό πλέον η Ίντερ θυμίζει κλασική ιταλική ομάδα: να βάλουμε ένα γκολ και στη συνέχεια να το κρατήσουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι στα 10 από 11 τελευταία παιχνίδια τους οι Μιλανέζοι είτε κράτησαν το μηδέν στην άμυνα είτε δέχτηκαν ένα γκολ. Μοναδική εξαίρεση το 3-1 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο.
Με την ίδια συνταγή θα παραταχθούν και στη Βερόνα. Η τελευταία δε σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στους 10 από τους 11 τελευταίους αγώνες της.
Θα μπορούσε, επίσης, κάποιος… κακεντρεχής να υποστηρίξει ότι οι «τζιαλομπλού» δεν τραβούν πλέον και κανένα μεγάλο ζόρι και αυτό δίνει την ευκαιρία στον προπονητή τους, Αντρέα Μαντορλίνι, να είναι λίγο πιο χαλαρός με την ομάδα της καρδιάς του. Κακίες που δύσκολα αποδεικνύονται, ακόμη κι αν έχουν μέσα τους μια δόση αλήθειας…
ΠΗΓΗ: King Bet
 
272 XΟΦΑΝΧΑΪΜ – ΜΑΪΝΤΖ 4-6 GOAL 2,40
Γκολ και θέαμα στο «ΡΑΪΑΝ ΝΕΚΑΡ» και με τη συχνότητα που σκοράρουν οι δύο ομάδες, δεν αποκλείεται να έρθει το μεγάλο οver 4-6 goal με απόδοση 2,40.
Ο δε Βραζιλιάνος Φιρμίνο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράροντας και στις 4 πιο πρόσφατες εντός αναμετρήσεις της Χοφενχάιμ για πρωτάθλημα και Κύπελλο…
Πάμε στα πολλά γκολ και τέλος… 4-6 goal…  2,40.
 
147 ΧΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ     OVER    1,55
Εντυπωσιακή παράδοση για τη Χαλ, που μετρά 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος που φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Σίτι. Η μία και μοναδική νίκη των φιλοξενουμένων στο γήπεδο αυτό (στο πρωτάθλημα) ήταν στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, το… 1991. Μονόδρομος χωρίς κανένα ρίσκο το μικρό αλλά σταθερό over του 1,55.
 
370 ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ  2    2,00
Σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκεται η Νάπολι, τέτοια παιχνίδια έχει μάθει να τα παίρνει και ας έχει το μυαλό της στη ρεβάνς με την Πόρτο. Ναι στο διπλό για τη Νάπολι που δε γίνεται να αγνοηθεί… Για συστηματάκι «πιθανό» σκορ… 1-2 με απόδοση 7,50 ή το 1-3 με απόδοση 17,00. Πάμε παρακάτω.
 
269 ΜΑΛΑΓΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-6 GOAL 2,10
Όλα τα δεδομένα (φόρμα, επίθεση, ποιότητα) δείχνουν Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια προφανώς άποψη ασπάζονται και οι Μπουκ, προσφέροντας το «διπλό» υπό «εξαφάνιση» στο 1,18.
Φουλ επίθεση θα παίξει στο «ΛΑ ΡΟΣΑΛΕΔΑ» η Ρεάλ με τους εξαιρετικά επικίνδυνους σε επίθεση παίκτες της. Βλέποντας το 4-6 goal να έρχεται στο ρελαντί με απόδοση 2,10… θα το πρότεινα και στάνταρ.