Το 1ο Καλαμάτας πήρε ξανά τον τίτλο, 4-2 την Ανδρούσα στο μεγάλο τελικό


Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε ξανά τον τίτλο (στην περυσινή διοργάνωση είχε επικρατήσει του 1ου ΓΕΛ Μεσσήνης) στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων Μεσσηνίας, καθώς νίκησε με 4-2 την ομάδα του ΓΕΛ Ανδρούσας στο μεγάλο τελικό, που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».
Ο αγώνας εκτός από τα 6 γκολ είχε αρκετές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες, ενώ δεν έλειψε η ένταση.
Τα γκολ της ομάδας του  1ου ΓΕΛ Καλαμάτας σημείωσαν οι Γιάννης Δαρσακλής (41΄ με πλασέ έπειτα από ωραίο γύρισμα του Νίκου Αδαμόπουλου), Γιάννης Γιακουμής (60΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και φοβερό σουτ), Νίκος Αδαμόπουλος (68΄ μ κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παναγιώτη Γιαννακόπουλου) και Ανδρέας Γρίβας (71΄ με δυνατό σουτ), ενώ για την ομάδα του ΓΕΛ Ανδρούσας σκόραραν οι Γιώργος Καλογερόπουλος (64΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Αναγνωστόπουλου) και Χαράλαμπος Θεοδοσόπουλος (72΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ).
Καλές ευκαιρίες για την  ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας έχασαν οι Γιάννης Γιακουμής (37΄), Νίκος Βασιλόπουλο ς(53΄), Αλκίνοος Μιχαλόπουλος (55΄), ενώ η ομάδα του ΓΕΛ Ανδρούσας απείλησε με τους Χαράλαμπο Θεοδοσόπουλο (50΄) και Ραφαήλ Σταματόπουλο (65΄).
Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Μιχαλόπουλος, ενώ βοηθοί οι Μιχάλης Φασουλής και  Νίκος Μαυρίκης.
Αποβλήθηκε στο 43΄ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα), ο Περικλής Χαρμπίλας (ΓΕΛ Ανδρούσας).
1Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Φλαούνας, Κυριακή Χριστοπούλου): Κακαλέτρης, Μπούζας, Βουρλάκος, Σακελλαρόπουλος, Αλκ. Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος, Γιακουμής, Γ. Μιχαλόπουλος, Δαρσακλής, Αδαμόπουλος, Μαγουλιανίτης (αρχική ενδεκάδα), Γρίβας, Γιαννακόπουλος.
Στον πάγκο ήταν οι Σικαλιάς, Γεωργουδιούς, Μαργέλης, Αρβανίτης.
ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ (Ζαχαρούλα Σαχλά): Παντελόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Δ.Α. Χονδρός, Παπαβασιλείου, Καραδήμας, Αναγνωστόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Χαρμπίλας, Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος, Δ.Ν. Χονδρός (αρχική ενδεκάδα), Ντότση, Μιχαλόπουλος, Πριντίδη, Σταυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος.
–          Γιατρός αγώνα ήταν ο Γεώργιος Πανομήτρος.
–          Την ομάδα του ΓΕΛ Ανδρούσας κοουτσάρισε ο τεχνικός του ΑΣ Ανδρούσας Κώστας Καλογερόπουλος.
–          Το μεγάλο τελικό παρακολούθησαν ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλος Στυλιανίδης, οι Χρήστος Φούλιας, Κώστας Λαμπρόπουλος από την ομάδα Φυσικής Αγωγής, αρκετοί προπονητές τοπικών ομάδων και πολλοί γονείς.
–          Μετά από κάθε γκολ της ομάδες του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας γινόταν ρίψη κροτίδων.
 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού έγινε η απονομή των  μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας ομάδας του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας και της φιναλίστ ομάδας του ΓΕΛ Ανδρούσας από τον Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλο Στυλιανίδη με τη συνδρομή των Χρήστου Φούλια και Κώστα Λαμπρόπουλου από την ομάδα Φυσικής Αγωγής.