Ίσως σήμερα να λειτουργήσουν τα φανάρια στη Β. Γεωργίου και Λακωνικής

Ίσως σήμερα να λειτουργήσουν τα φανάρια στη Β. Γεωργίου και Λακωνικής

Ολοκληρώθηκαν, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, οι αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες, έτσι ώστε να αντικατασταθεί η κατεστραμμένη συσκευή φωτεινής σηματοδότησης, που ελέγχει τη λειτουργία των φαναριών στον κόμβο Λακωνικής και Βασιλέως Γεωργίου. Η συσκευή ελέγχου είχε καταστραφεί από πρόσκρουση αυτοκινήτου στο κιβώτιό της και πιθανολογείται πως η αντικατάσταση θα  γίνει σήμερα και η λειτουργία των σηματοδοτών θα αποκατασταθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών. Το κόστος ανέρχεται σε 9.348 ευρώ με το ΦΠΑ.
Τις παρεμβάσεις θα εκτελέσει συνεργείο της εταιρείας Siemens, που είναι η μόνη αρμόδια, καθώς ο Δήμος προβαίνει σε απλή συντήρηση στα φανάρια.
Με την ευκαιρία έλευσης στην Καλαμάτα του συνεργείου της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στους κόμβους Ναυαρίνου και Καρακούση, καθώς και Αριστομένους και Φραντζή, για την επίλυση αντίστοιχων προβλημάτων.
Σημειώνεται ότι επισκευάσθηκαν οι σηματοδότες στον κόμβο Βασιλέως Γεωργίου και Φαρών, που λειτουργούν συνδυαστικά με εκείνους στη συμβολή των οδών Φαρών και Βασιλίσσης Όλγας και στη διασταύρωση Φαρών και Βασιλέως Κωνσταντίνου.