Απομάκρυνση ακροδεξιών σταγονιδίων ζητά το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Απομάκρυνση ακροδεξιών σταγονιδίων ζητά το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Με δελτίο τύπου, που υπογράφει ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Χριστόπουλος, ζητείται η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης ‘Μπαλτάκου’.
Όπως αναφέρεται: “Η άκρως αποκαλυπτική δράση του, κατά δήλωση του αντικομουνιστή, Μπαλτάκου, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, αποδεικνύει πως η δεξιά παραμένει αμετανόητη και προσηλωμένη σε εποχές καταδικασμένες από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Είναι επίκαιρη προηγούμενη διαπίστωση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β. Βενιζέλου: “Ο Μπαλτάκος αποτελεί παλιό πρόβλημα”
Σε στιγμές κρίσιμες για την χώρα μας, που ο καθένας μας δίνει μάχη για την επιβίωση της οικογένειας του, νιώθει την εξαθλίωση και την ανασφάλεια στο πετσί του και ταυτόχρονα διαπιστώνει να περισσεύει η υποκρισία, η περιφρονητική συμπεριφορά και η τυχοδιωκτική νοοτροπία στελεχών της Ν.Δ. “τύπου Μπαλτάκου”. Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας θεωρεί πως:
1.Απαιτείται η ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της Δικαιοσύνης και η απρόσκοπτη διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί το βάθος της πολιτικής συνεργασίας του Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, τώρα να χυθεί άπλετο φως στους σκοτεινούς ατραπούς του πρωθυπουργικού συνεργάτη.
2.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση μοναδικό στόχο έχει την άρση του οικονομικού αδιεξόδου και την ομαλή πολιτική λειτουργία προκειμένου να σταθεί ο τόπος στα πόδια του, οφείλει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την απομάκρυνση ΟΛΩΝ των ακροδεξιών σταγονιδίων και να προσδιορίσει με σαφήνεια το πλαίσιο συνεργασίας για την επίτευξη του εθνικού στόχου την επιστροφή της Πατρίδας σε κανονικές συνθήκες, αλλιώς δεν υφίσταται λόγος κυβερνητικής συνεργασίας”.