Αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία για την Περιφέρεια από τον Οδ. Βουδούρη

Αυλαία στην προεκλογική  εκστρατεία για την Περιφέρεια από τον Οδ. Βουδούρη

Στην Αργολίδα και στη Λακωνία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, για μια πρώτη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, με φορείς, περιφερειακά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η έναρξη της πορείας για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο και ανατροπή του «συστήματος Τατούλη έγινε χθες από το Ναύπλιο, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους Παντελή Κοκκινόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων με τη Δημοτική Κίνηση «Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή» και Κώστα Λυμπερόπουλο, επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Ερμιονίδας «Ανατροπή».
Το πρωί σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα βρεθεί στο Άργος. Έπειτα από μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης, στις 12.00 το μεσημέρι θα συναντηθεί και με το βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κοδέλα.
Επόμενος σταθμός της σύντομης περιοδείας του Οδυσσέα Βουδούρη θα είναι η πρωτεύουσα της Λακωνίας. Στις 6.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο της Σπάρτης, Τάκη Κουμουνδούρο, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΣΑ» και στις 7.00 θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.