Αφιερωμένη στον Καραχάλιο η νίκη στην Αμαλιάδα

Αφιερωμένη στον Καραχάλιο η νίκη στην Αμαλιάδα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Επιτακτική ήταν η ανάγκη κατάκτησης του νικηφόρου αποτελέσματος στο Κυριακάτικο ματς στην Αμαλιάδα με αντίπαλο τον αδύναμο και υποβιβασμένο Αστέρα για την ομάδα της Καλαμάτας, οι ποδοσφαιριστές της οποίας είχαν έναν επιπλέον λόγο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η νίκη λοιπόν αφιερώθηκε στον συμπαίκτη τους Αλέξανδρο Καραχάλιο, που έχασε πριν από λίγες ημέρες τελείως ξαφνικά τον πατέρα του, και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν αγωνίστηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση. Το θετικό αποτέλεσμα ήταν το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας, αντιπροσωπεία της οποίας θα βρεθεί σήμερα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στη νεκρώσιμη ακολουθία. Πιο συγκεκριμένα εκ μέρους της διοίκησης στην κηδεία θα βρίσκεται ο Κώστας Γυφτέας, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών οι Σκαρλάτος, Τσόπελας, Καντούτσης και Ριγανάς. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές φαίνεται πόσο κοντά βρίσκονται οι παίκτες της Καλαμάτας, που αν μη τι άλλο αγκάλιασαν τον Καραχάλιο, φανερώνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τη στήριξή τους, σε μια πολύ δύσκολη και επίπονη στιγμή για τον πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό.

Τιμωρημένοι Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος… Επιστρέφουν Καντούτσης, Πούτσης
Από κει και πέρα, μέσα σε κλίμα ικανοποίησης λόγω του θετικού αποτελέσματος, αλλά και αισιοδοξίας, κάτι που ταυτίζεται με το παιχνίδι της Ερμιονίδας στην Αχαΐα και την απώλεια που είχαν οι πρωτοπόροι κόντρα στον Ατρόμητο, έγινε η χθεσινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στην Αμαλιάδα ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν πιο χαμηλούς ρυθμούς, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ατομικό συνέχισαν και χθες οι Οντβόνγκ και Γεωργακόπουλος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών – ο πρώτος στον αστράγαλο και ο δεύτερος στους προσαγωγούς – με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτός μάχης από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί οι Κωνσταντόπουλος και Καλογερόπουλος, που συμπλήρωσαν κάρτες – τις επεδίωξαν για να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την αδύναμη ομάδα του Αιτωλικού – όμως στον αντίποδα επιστρέφουν οι Καντούτσης και Πούτσης που εξέτισαν τις ποινές τους.
Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει το καθιερωμένο ρεπό και η προετοιμασία μπαίνει από αύριο σε ρυθμούς Αιτωλικού, με την κατάκτηση του τριπόντου να είναι βεβαίως και πάλι μονόδρομος.