Γεμίζει η φαρέτρα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναργειακό

Γεμίζει η φαρέτρα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναργειακό

Τους τρεις βαθμούς και σίγουρα όχι την εμφάνιση κόντρα στο Αιτωλικού, κρατούν στην Καλαμάτα, ρίχνοντας ήδη την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναργειακό. Σίγουρα ο Μίλτος Γκόφας δεν θέλει να σκέπτεται το ενδεχόμενο να γίνει κάτι ανάλογο και αυτό δείχνει διατεθειμένος να το μεταφέρει στους παίκτες κατά την εξέλιξη της προετοιμασίας. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα έχει σ’ αυτό το ματς πολύ περισσότερες λύσεις, καθώς επιστρέφουν Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος και Πούτσης, που εξέτισαν τις ποινές τους – οι δύο πρώτοι λόγω καρτών και ο τελευταίος λόγω της τιμωρίας από τη διοίκηση – ενώ κάποιες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή έχει ο Οντβόνγκ. Ο έγχρωμος επιθετικός βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία και να διαπιστωθεί το πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο, όμως είναι πιθανό να προλάβει το ματς, κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει για την περίπτωση του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της θεραπείας του.
Το χθεσινό πρόγραμμα είχε πρωινή στο στάδιο, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση να ακολουθούν πιο χαλαρούς ρυθμούς (αποθεραπεία), και τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε πιο έντονες καταστάσεις.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Σκόνδρας, Λιόλιος και Μπελεβέτης, που είχαν πάρει άδεια από τον κ. Γκόφα, όμως αύριο, οπότε και αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ – ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «BULLDOGS CLUB”
Παίρνει θέση απέναντι στο θέμα της ρίψης αντικειμένων
«ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ»

Δελτίο Τύπου απέστειλε χθες στα τοπικά ΜΜΕ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων οπαδών Καλαμάτας “Bulldogs Club” παίρνοντας θέση απέναντι στο θέμα της ρίψης των αντικειμένων, το οποίο έγινε έντονα εμφανές στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη Αιτωλικού… Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σύνδεσμος κάνει γνωστό ότι δε θα επιτρέψει τη δημιουργία προβλημάτων στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, επιδιώκοντας την απομάκρυνση και την απομόνωση αυτών που δημιουργούν προβλήματα… «Ο Σύνδεσμος θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα (παίκτες, τεχνικό τιμ) για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί στη δική μας κερκίδα, όπως και τόσα χρόνια, για να στηρίζουμε με τις φωνές μας την προσπάθεια της ομάδας. Είμαστε κατά όλων αυτών που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και κυρίως στους «κακούς» φιλάθλους της κερκίδας, που με τη ρίψη αντικειμένων όχι μόνο δημιουργούν πρόβλημα (αγωνιστικό και τιμωρίας), αλλά μπορεί να προκαλέσουν και σωματική βλάβη στον οποιοδήποτε. Όλοι μαζί, που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της Καλαμάτας, φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες, τεχνικό τιμ, να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε. Αυτοί δεν χωρούν μέσα στην οικογένειά μας».