ΔΗΜΑΡ: Χωρίς υποψήφιο στο δήμο Καλαμάτας, συζητά με Οικολόγους στην Περιφέρεια


Από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης έδωσε το πολιτικό στίγμα του κόμματός του για το επόμενο κρίσιμο εκλογικό διάστημα. “Στόχος μας δεν είναι μια Κεντροαριστερά συμπλήρωμα δεξιών και συντηρητικών κυβερνήσεων ούτε μια Κεντροαριστερά γενικών καθηκόντων”, αφήνοντας αιχμές για το ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκτασιν για την Ελιά και για το Ποτάμι. Οι δηλώσεις του κ. Κουβέλη φαίνεται ότι ακολουθούν και την πολιτική του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για το δήμο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, για τη μεν πρώτη περίπτωση υπάρχουν συζητήσεις με τους Οικολόγους Πράσινους και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
Στο δήμο Καλαμάτας, από τη στιγμή που δεν ευδοκίμησε ένα ευρύτερο σχήμα με επικεφαλής τον Βασίλη Κοσμόπουλο και στη συνέχεια τον Παναγιώτη Παπαντωνίου, έγιναν κάποιες συζητήσεις για στήριξη του συνδυασμού της “Αλλαγής” με επικεφαλής το Θόδωρο Μπρεδήμα. Τελικά, ούτε αυτή η πρόταση περπάτησε και όπως όλα δείχνουν, στο μεγαλύτερο δήμο της Μεσσηνίας η ΔΗΜΑΡ δεν θα στηρίξει κανένα συνδυασμό.
Α.Π.