Δώστε τέλος στη μιζέρια

Δώστε τέλος στη μιζέρια

 Έντονη απογοήτευση επικρατεί στις χιλιάδες φίλων της Μαύρης Θύελλας που είδαν μία ακόμη χρονιά να πηγαίνει χαμένη, με την ομάδα (διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές) να μην ανταποκρίνεται ακόμη και σ’ αυτή τη «μικρή»
 Γ΄ Εθνική, που καμία σχέση δεν είχε με την Γ΄ Εθνική του παρελθόντος. Απέναντι σε χωριά ή σωματεία επιπέδου τοπικού, που αποτέλεσαν την πλειοψηφία του ομίλου, η μεγαλύτερη ομάδα με βάση τον κόσμο, την ιστορία και το βάρος της φανέλας  γι’ ακόμη μια φορά δυστυχώς απέτυχε. Κι αν η πρώτη χρονιά της περιπέτειας στη Γ΄ Εθνική ήταν περισσότερο αναγνωριστική, και η δεύτερη ήταν ξεκάθαρα απογοητευτική, τι να πει κανείς γι’ αυτή που ολοκληρώνεται. Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο, σε τέτοιο σημείο που να ωθεί μακριά τον διψασμένο κόσμο της Μαύρης Θύελλας. Ο κόσμος όμως αυτός αξίζει μονάχα τα καλύτερα και δεν δικαιούται να δέχεται συνεχόμενα στραπάτσα, απογοητεύσεις και «ξενέρες».
Εσείς που κρατάτε τις τύχες της ομάδας στα χέρια σας, δώστε επιτέλους τέλος στη μιζέρια. Αλλάξτε πλάνο και κατεύθυνση, εφόσον θέλετε να παραμείνετε ή σε διαφορετική περίπτωση αποχωρήστε. Το ότι δεν τα καταφέρατε και πάλι, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάτε και δεν πονάτε τη Μαύρη Θύελλα… Ίσως και να μη μπορείτε.
Ν. Μπ.