Επίθεση από χρυσαυγίτες στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας καταγγέλει το ΚΚΕ

Επίθεση από χρυσαυγίτες στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας καταγγέλει το ΚΚΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος που αναφέρει επίθεση που δέχτηκαν στο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση
  Η Τ.Ε Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τ.Σ Μεσσηνίας της ΚΝΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έκαναν χρυσαυγίτες σε πανό της Πανσπουδαστικής Κ.Σ για τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 7 Μάη και στο πανό της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, που είχαν αναρτηθεί στην είσοδο του ΤΕΙ Καλαμάτας.
 Κάνουμε γνωστό στο λαό  της Καλαμάτας πως τέτοιες ενέργειες δεν είναι τυχαίες, δείχνουν πως πραγματικός εχθρός των χρυσαυγιτών είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα και οι μπροστάρηδες του οι κομμουνιστές. 
 Με τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα φοιτητή, κανέναν εργαζόμενο. Η θρασύδειλη  δράση τους έφτασε μόνο μέχρι την είσοδο του ΤΕΙ αφού δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους σε κανέναν χώρο εκπαίδευσης. Η πρακτική τους είναι  γνωστή, και υποταγμένη στα αφεντικά που υπηρετούν.
 Οι συνομιλητές του Μπαλτάκου και του υποκόσμου αφού δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης και γειτονιές βάφουν πανό. Έτσι μπορούν να δράσουν γιατί μόνο έτσι έχουν μάθει.
Καλούμε το λαό της πόλης  και τους φοιτητές  να γυρίσουν την πλάτη τους στο φασιστικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Η μόνη απάντηση για την αντιμετώπιση της είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε Ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμους και σχολές.